Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX, Electric, 6th Sense, Multifunctional, 73 l, 16 functii, Curatare catalitica, Clasa A+, Inox antiamprenta

Cuptoare incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX

Dragile noastre gospodine, consideram ca pentru a iti eficientiza activitatea in bucatarie, ai nevoie de cele mai performante si potrivite electrocasnice. Va prezentam cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX ce presupune performente considerabile, datorita tehnologiilor din dotare, capacitatii mari, dar si a eficientei energetice.

Design

Reprezinta un model de cuptor foarte elegant si modern, fiind realizat din inox antiamprenta, argintiu. Panoul de comanda de tip touch este amplasat frontal, acolo aflandu-se si display-ul LCD, ce va afisa informatii importante cu privire la procesul de coacere.

Masoara 59.5 x 59.5 x 56.4 cm (l x L x A), avand o greutate de 35.5 kg

Specificatii

Cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX presupune o capacitate de 73 litri, fiind una destul de mare incat sa poti intreprinde orice activitate culinara vei dori. Prezinta alimentare electrica, ceea ce inseamna un grad ridicat de siguranta si o coacere rapida si uniforma.

Dat fiind ca este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, discutam despre un consum redus de resurse, fara a incarca factura.

Si ajungem la partea cea mai importanta care se refera la functiile si tehnologiile din dotare, ce demonstreaza eficienta si performanta acestui cuptor.

Timer-ul presupune presetarea duratei de coacere, pentru ca procesul culinar sa fie oprit la timp.

Grill este functia ce vizeaza prepararea eficienta a bucatilor mari de carne, timp in care i se adauga si convectia aerului fierbinte. Astfel, bucatile de carne vor deveni crocante la exterior si fragede la interior.

Functia de incalzire rapida permite reducerea timpului implicat pana la atingerea temperaturii dorite, durata fiind scurtata cu pana la 30%.

Ready2Cook presupune eliminarea fazei de preincalzire a alimentelor, exceptie facand cele carora le este specificat pe eticheta. In acest mod, vei obtii economii energetice de pana la 20%.

Tehnologia al 6-lea simt permite adaptarea constanta a sistemelor raportat la conditiile impuse.

Treapta pentru viteza reprezinta functia potrivita pentru prepararea produselor de casa. Este mai putin indicata pentru produsele semipreparate.

Sistemul de autocurare catalitica vizeaza curatarea mai facila a cuptorului, prin absorbtia in peretii laterali a reziduurilor formate in timpul coacerii. Acestea vor fi transformate in cenusa, utilizand temperaturi inalte, iar la final, le vei indeparta cu o laveta umeda.

Pentru a supraveghea mai usor starea alimentelor, cuptorul a fost prevazut cu sistem de iluminare.

Usa acestuia detine sistem Soft Closing, avand balamele speciale pentru a nu permite usii sa fie trantita.

Nu uitam nici de accesoriile cu care vine la pachet:

  • doua tavi
  • un gratar

Parerea clientilor

Cumparaotrii sunt foarte multumiti de acest cuptor, fiindca s-a dovedit a fi de departe unul eficient. Presupune o capacitate foarte mare, ceea ce le-a permis sa incearce orice fel de retete si, in plus, este foarte economic. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Recomandam cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX fiindca este un model foarte performant, ce a oferit o experienta foarte interesanta utilizatorilor. Nu au fost identificate puncte slabe, prin urmare, este un produs de incredere. Verifica aici si o oferta de pret foarte avantajoasa.

7.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • capacitate mare
  • functii performante
  • eficienta energetica

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.