Ventilator cu picior Vortex FS40-A4, 40 W, 3 trepte de viteza

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex FS40-A4

Sezonul cald vine cu temperaturi foarte inalte, de aceea ai nevoie de aparatele potrivite care sa iti readuca confortul. Noi iti recomandam sa fii foarte atent si sa alegi produsele care ti se potrivesc pentru ca si gradul de confort sa fie pe masura. Iti prezentam in cadrul acesuti articol ventilatorul cu picior Vortex FS40-A4.

Design

Vortex FS40-A prezinta o carcasa alba in combinatie cu albastru, avand un design placut. Pe picior, se afla panoul de comanda, prin intermediul caruia vei realiza setarile dorite.

Specificatii

Ventilatorul cu picior Vortex FS40-A4 este aparatul care poate diminua disconfortul termic, prevazut cu o putere de 40 W si trei trepte de viteza. Prezinta o elice cu diametrul de 40 cm.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, aparatul inregistreaza un nivel al zgomotului de 60 dB.

Ventilatorul nu detine telecomanda, astfel ca va trebui sa setati aparatul doar prin panoul de comanda,

Parerea clientilor

Clientii s-au descurcat bine cu acest aparat cand temperaturile cresteau din ce in ce mai mult si au reusit sa le recreeze confortul. Nu au ce sa ii reproseze si estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Ventilatorul Vortex FS40-A4 te poate ajuta sa diminuezi disconfortul cauzat de temperaturile foarte inalte si, mai mult decat atat, presupune o investitie minima. Poate fi montat atat la birou, cat si acasa, aducand un plus de confort. Poti verifica aici si o oferta foarte buna de pret.

6.7

Pret

8.7/10

Calitate

7.8/10

Fiabilitate

8.8/10

Functii

0.0/10

Design

8.4/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.