Ventilator cu picior Vortex FS40-24, 40 W, 3 trepte de viteza, Timer 1h

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex FS40-24

Deja simti ca nu mai poti face fata temperaturilor caniculare? Ce ar fi sa te orientezi catre un aparat care sa te ajute sa suporti mai usor temperaturile inalte. Iar aparatul respectiv sa nu presupuna o investitie foarte mare. In acest sens, te-ar putea ajuta ventilatorul Vortex FS40-24, dar nu inainte de a vedea despre ce este vorba.

Design

Detine un design placut, avand carcasa neagra in combinatie cu rosu. Panoul de control este pozitionat pe piciorul ventilatorului. Detine o inaltime de 125 cm, cantarind 3 kg.

Specificatii

Ventilatorul Vortex FS40-24 este prevazut cu o putere de 40 W, distribuita pe trei trepte de viteza, pentru a putea realiza setarile in functie de confortul dorit.

Nu lipseste timer-ul ce face posibila prestabilirea activitatii aparatului pe intervale de o ora.

Pe de alta parte, aparatului ii lipseste telecomanda, motiv pentru care vei controla aparatul doar prin intermediul panoului de comanda.

Parerea clientilor

Cumparatorii declara ca acest ventilator i-a ajutat foarte mult sa suporte temperaturile inalte, atunci cand simteau ca pur si simplu nu mai pot respira. Totodata, este usor de montat si utilizat, si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Suntem de parere ca ventilatorul cu picior Vortex FS40-24 este un aparat foarte practic ce iti poate fi de ajutor in sezonul cald. Nu este usor sa rezisti temperaturilor caniculare si nici indicat, de aceea iti recomandam sa alegi cele mai potrivite produse. Verifica aici si o oferta de pret actuala pentru a te putea convinge ca este un aparat avantajos.

6.6

Pret

8.4/10

Calitate

7.7/10

Fiabilitate

8.7/10

Functii

0.0/10

Design

8.1/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • timer

Pareri CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.