Ventilator turn Trisa Fresh Air 9331.70, 45W, 3 viteze, 75cm, oscilare, Alb

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Trisa Fresh Air 9331.70

In sezonul cald, este dificil sau, de multe ori, chiar imposibil sa suporti caldura fara un aparat care sa diminueze dinsconfortul. Ei bine, daca bugetul nu iti permite sa apelezi la un aparat de aer conditionat, atunci iti recomandam un ventilator. In continuare, vom discuta despre ventilatorul turn Trisa Fresh Air 9331.70 pe care il vom analiza indeaproape.

Design

In ceea ce priveste design-ul, putem ca se va integra perfect oriunde l-ai amplasa. Prezinta o carcasa alba, iar datorita formei sale de turn, va ocupa destul de putin spatiu. Masoara 21 x 19 x 78 cm(D x H x W) si cantareste 3.12 kg.

Specificatii

Ventilatorul Trisa Fresh Air 9331.70 ofera o putere de 45 W si trei trepte de viteza pe care le vei regla in functie de necesitate. Datorita functiei de oscilatie, aerul va fi distribuit uniform.

Va fi controlat prin intermediul panoului de comanda amplasat in partea superioara a aparatului. Nu detine telecomanda.

Nivelul maxim de zgomot pe cea mai puternica treapta de viteza este de 69 dB, insa nu reprezinta o valoare suficient de mare care sa creeze disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca isi face treaba eficient, unii dintre acestia achizitionandu-l pentru acasa, iar altii la birou. Cu ajutorul sau, suporta mai usor temperaturile caniculare si considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

In urma analizei realizate, reisese faptul ca ventilatorul turn Trisa Fresh Air 9331.70 este un aparat practic si eficient, care isi face treaba destul de bine, oriunde l-ai amplasa. Poate fi folosit atat acasa, cat si la birou, fiindca va reusi sa iti diminueze disconfortul cauzat de canicula oriunde l-ai amplasa. Daca esti interesat si de o oferta de pret, nu ezita sa intri aici.

6.9

Pret

8.2/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.9/10

Functii

0.0/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • potrivit acasa si la birou

Pareri CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.