Ventilator Turn Rowenta Classic VU6140, H 81 cm, 3 viteze, Timer, Negru

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Rowenta Classic VU6140

Caldura este foarte greu de suportat fara un aparat potrivit care sa diminueze disconfortul termic, de aceea iti recomandam sa te orientezi cel putin catre un model de ventilator, daca din diverse motive nu poti opta pentru un aparat de aer conditionat. In continuare, vom discuta despre ventilatorul Rowenta Classic VU6140 pe care il vom analiza indeaproape astfel incat sa iti poti da seama daca este sau nu potrivit pentru nevoile tale.

Design

Din perspectiva design-ului, putem spune ca este un aparat foarte interesant, avand o forma mai putin obisnuita pentru un ventilator, ceea ce il face un aparat deosebit. Panoul de control, este amplasat in partea superioara, de unde vei putea realiza setarile dorite.

Specificatii

Ventilatorul Rowenta Classic VU6140 ofera o putere de 50 W si trei trepte de viteza. Datorita  functiei de oscilatie, prin miscari circulare, incaperea va fi racorita uniform.

Timer-ul permite programarea opririi aparatului, in mod automat, intr-un interval de 120 de minute.

Parerea clinetilor

Clientii sustin ca isi face treaba eficient si racoreste destul de repede incaperea. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Rowenta Classic VU6140 este un aparat foarte elegant, dar si eficient, ce reuseste sa isi faca treaba cum promite. Clientii sunt multuiti de acest aparat si confirma eficienta sa. Mai mult decat atat, poti verifica aici si o oferta de pret foarte buna.

7.1

Pret

8.5/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • timer
  • design elegant

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.