Ventilator turn Bionaire BTF005X-01, 40W, 3 viteze, oscilare, Negru

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bionaire BTF005X-01

Fiindca disconfortul termic este din ce in ce mai mare si ai nevoie de un aparat care sa iti asigure cele mai bune conditii, o optiune pe lista ta ar putea fi ventilatorul turn Bionaire BTF005X-01. Este un aparat ce isi face treaba cum stie mai bine, iar in continuare ii vom realiza o analiza pe larg.

Design

Ventilatorul detine un design placut, foarte elegant, carcasa fiind de culoare neagra. In acest fel, poti amplasa aparatul chiar si in living-uri moderne, pentru ca se va integra fara probleme, din punct de vedere estetic. Panoul de comanda se afla in partea de sus a aparatului si iti va permite sa setezi parametrii doriti.

Specificatii

Ventilatorul Bionaire BTF005X-01 detine o putere de 40 W pe care o poti regla in functie de trei trepte de viteza. Functia de oscilatie este eficienta pentru racorirea uniforma a incaperii.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 44 dB, astfel ca va fi un aparat silentios.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat foarte eficient, apreciindu-l drept o achizitie foarte buna. Racoreste rapid si eficient incaperea, iar clientii considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Bionaire BTF005X-01 este un ventilator turn foarte interesant atat din perspectiva design-ului, cat si a functionalitatii. Reuseste sa asigure conditiile optime pentru a trece mai usor peste temperaturile caniculare, iar clientii se declara multumiti. In plus, aici poti vizualiza o oferta de pret foarte interesanta.

7.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.