Ventilator metalic cu picior Star-Light FTSS-50W, 50W, 40 cm diametru, 3 trepte de viteza, functie oscilare, elice aluminiu, Argintiu metalic

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FTSS-50W

In sezonul cald, o varianta de luat in calcul o reprezinta achizitionarea unui ventilator. Este greu sau, de multe ori, imposibil rezisti temperaturilor ridicate, de aceea sfatul nostru este sa iti gasesti neaparat aparatul potrivit. Vom vorbi pe larg in cele ce urmeaza despre ventilatorul metalic cu picior Star-Light FTSS-50W.

Design

Prezinta un design placut si modern, integrandu-se perfect in orice tip de incapere. Este de culoare argintie, iar pe piciorul aparatului se afla panoul de control.

Specificatii

Ventilatorul Star-Light FTSS-50W este prevazut cu un motor de 50 W si trei trepte de viteze pentru a regla puterea in functie de necesitate. Datorita oscilatiei automate, aparatul va racori incaperea uniform, dar si mai rapid.

Totodata, in timpul functionarii nu te va deranja nici fonic, fiind un aparat destul de silentios.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca acest ventilator isi face treaba bine, racoreste eficient incaparea si nu au intampinat niciun fel de probleme. Mai sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

 Star-Light FTSS-50W este un model de ventilator foarte accesibil din toate perspectivele, care se descurca foarte bine in racorirea tuturor tipurilor de incaperi, fie ca vorbim despre libing-uri sau chiar birou. Clientii confirma eficienta sa, ceea ce inseamna ca este un produs de incredere. Aici poti consulta o oferta de pret foarte buna pentru acest ventilator.

 

7.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • putere mare
  • 3 trepte de viteza

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.