Ventilator de birou Zass ZTF 1201, 46W, 3 viteze, 30cm diametru, Alb

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZTF 1201

A iti asigura un minim de confort in sezonul cald nu implica neaparat o investitie mare. Indiferent ca te afli acasa sau la birou, este important sa fii pregatit pentru a infrunta temperaturile ridicate, care nu iti vor permite nici sa te relaxezi, dar nici sa te concentrezi la serviciu. Zass ZTF 1201 este un ventilator de birou micut, dar care se descurca destul de bine, fiind capabil sa iti asigure un minim de confort.

Design

Aparatul prezinta un design compact, carcasa fiind alba. In partea de jos, se afla panoul de control, ce iti vor permite setarea parametrilor doriti. Masoara 50 x 30 x 20 cm (D x H x W) si cantareste 2.2 kg.

Specificatii

Zass ZTF 1201 este un ventilator interesant ce dispune de o putere de 46 W si trei trepte de viteza, pentru a ajusta puterea in functie de propriul confort. Prezinta o elice cu diametrul de 30 cm.

Functia oscilatie implica o racorire uniforma a intregii incaperi.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 51.7 dB, pe care nu o consideram o valoare suficient de mare incat sa provoace disconfort acustic.

Parerea clientilor

Persoanele care deja au achizitionat acest ventilator spun ca este foarte practic si util, atat acasa, cat si la birou. Racoreste eficient incaperea, nu ocupa mult spatiu si asigure cel putin un minim de confort. In plus. sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Ventilatorul Zass ZTF 1201 este un aparat foarte practic si util in orice locuinta si presupune o investitie minima. Multe persoane nu mai pot tolera temperaturile ridicate fara un aparat care sa le diminueze disconfortul termic, iar acest aparat este la indemana oricui. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte buna.

7

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.9/10

Functii

0.0/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • putere destul de mare

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.