Ventilator de birou pe USB Trisa Cool&Work Negru 9332.42

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Trisa Cool&Work 9332.42

Pentru ca temperaturile caniculare sunt extrem de dificil de suportat, iti recomandam sa apelezi cu toata increderea la un ventilator. Indiferent ca te afli acasa sau la birou, meriti cele mai bune conditii, iar aceasta nu presupune o investitie foarte mare. In continuare, vom discuta despre ventilatorul de birou Trisa Cool&Work 9332.42 pentru a verifica daca este in concordanta cu nevoile tale.

Design

Aparatul este prevazut cu un design elegant, fiind de culoare neagra se va integra perfect oriunde l-ai amplasa. Dimensiunile acestuia sunt de 15 x 10 x 15 cm (D x H x W si cantareste doar 0.45 kg.

Specificatii

Ventilatorul Trisa Cool&Work 9332.42 inregistreaza o putere de 45 W si este prevazut cu trei trepte de viteza, pentru a ajusta putere in functie de preferinte. Functia de oscilatie permite aparatului sa racoreasca eficient incaperea si, mai ales, uniform.

Totodata, nu este un aparat galagios, astfel ca il vei putea utiliza fara probleme atat acasa, cat si la birou.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o achizitie foarte buna pentru ca aparatul se descurca excelent. A fost utilizat atat acasa, cat si la birou, si de fiecare data a demonstrat ca este un produs de incredere. De asemenea, clientii apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Ventilatorul Trisa Cool&Work 9332.42 este un aparat mic si eficient, care se descurca foarte bine oriunde l-ai amplasa. Clientii sunt multumtii de eficienta sa, astfel ca i-au acordat calificative foarte bune. In plus, presupune o investitie foarte mica, astfel ca poti beneficia de un pret excelent aici.

7

Pret

8.8/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • eficient
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.