Argo Tablo

Alege sa iti creezi propriul confort si sa optezi pentru produsele potrivite. Ventilatorul Argo Tablo este un aparat foarte interesant, despre care am ales sa discutam pe larg pentru a te putea convinge daca atinge nivelul asteptarilor tale. Cel mai bun aparat este, cu siguranta, cel care iti satisface integral nevoile, iar cu o informare in prealabil, cu siguranta poti descoperi produsul adecvat.

Design

Acest ventilator prezinta un design deosebit fiind prevazut cu o carcasa alba. Pe piciorul aparatului se afla panoul de comanda prin intermediul caruia vei seta parametrii doriti. Masoara 36 x 73 x 45 cm (D x H x W) si cantareste 3 kg.

Specificatii

Ventilatorul Argo Tablo inregistreaza o putere impresionanta de 60 W si trei trepte de viteza. Functia oscilatie vizeaza racorirea uniforma a incaperii.

Important de stiut este si faptul ca aparatul a fost echipat cu telecomanda, astfel incat sa il controlezi mai facil, fara sa fie nevoie de fiecare data sa te deplasezi la el.

Baza rotunda ii ofera o stabilitate excelenta aparatului.

De asemenea, inregistreaza un zgomot de maxim 64 dB, ceea ce era de asteptat avand in vedere ca este un aparat puternic. Insa, nu te ingrijora, totusi nu reprezinta o valoare suficient de mare incat sa proroace disconfort termic.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti in general de acest ventilator si sutin ca se descurca excelent. Ofera o putere mare, ceea ce inseamna ca reuseste sa racoreasca rapid si eficient incaperea. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Consideram ca ventilatorul Argo Tablo este un aparat ce merita achizitionat fiindca s-a dovedit in repetate randuri a fi de mare folos, un real ajutor in orice locuinta, acolo unde disconfortul termic s-a instalat. Nu este usor deloc sa rezisti in sezonul cald temperaturilor caniculare si nici nu este recomandat. Poti beneficia aici de o oferta de pret avantajoasa.

Ventilator de birou Argo Tablo, 60 W, 3 trepte de viteza, 3 moduri de operare, Timer, Telecomanda, Alb

9.325

Pret

9/10

  Calitate

  9/10

   Fiabilitate

   10/10

    Design

    9/10

     PRO

     • timer
     • dimensiuni reduse
     • putere mare

     CONTRA

     • nu au fost identificate

     leave a comment

     Create Account     Log In Your Account