Ventilator de birou Argo Ginger White, 50 W, 3 trepte de viteza

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Ginger White

Dragii nostri cititori, in dorinta de a va ajuta sa suportati mai usor temperaturile ridicate, va prezentam un alt ventilator. Fie ca va aflati acasa, fie ca sunteti la birou, acolo unde va petreceti cel mai mult timp, ventilatorul Argo Ginger White ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Ramane doar sa va convingeti singuri daca este sau nu, cel mai potrivit produs!

Design

Acest ventilator este prevazut cu un design compact, avand carcasa alba. La baza se afla panoul de control prin intermediul caruia vei seta viteza de ventilare. Masoara 44 x 60 x 30 cm ( D x H x W) si cantareste 2.6 kg.

Specificatii

Argo Ginger White este un ventilator de birou ce ofera o putere foarte generoasa de 50 W si trei trepte de viteza. Functia de oscilatie permite racorirea uniforma a incaperii.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 53 dB, ceea ce nu reprezinta o valoare suficient de mare incat sa asigure un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de achizitia facuta pentru ca aparatul este suficient de puternic si isi face treaba excelent, chiar si setat pe prima sau a doua putere. I-au gasit locul foarte usor datorita dimensiunilor sale reduse. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Suntem de parere ca ventilatorul Argo Ginger White este un aparat foarte eficient si util, ce merita achizitioant. Dispune de o putere mare, ceea ce ii asigura o eficienta ridicata, de care clientii se declara multumiti. Poti beneficia aici de o oferta foarte avantajoasa.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • puternic
  • usor de montat
  • silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.