Ventilator cu picior Taurus ALPATEC PONENT 16 C. 41 W, 3 viteze,diametrul 40 cm, miscare oscilatorie.Debit de aer 50,3 m3/min, picior reglabil pe inaltime.Alb/Bleu

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Taurus ALPATEC PONENT 16 C

Venim inca o data in ajutor vostru pentru a va prezenta un alt produs foarte eficient in sezonul cald. Este vorba despre ventilatorul cu picior Taurus ALPATEC PONENT 16 C pentru a verifica ce ne promite acesta, dar si de ce este capabil, efectiv sa faca pentru confortul nostru. In continuare, poti afla tot ceea ce te intereseaza, asa ca urmareste acest material.

Design

In ceea ce priveste design-ul, este un aparat placut din punct de vedere estetic, potrivit atat pentru acasa, cat si la birou. Pe picior, se afla panoul de comanda, de unde vei realiza setarile necesare. Masoara 55.5 x 13.7 x 43.5 cm (D x H x W) si cantareste 3 kg.

Specificatii

Taurus ALPATEC PONENT 16 C este un ventilator ce ofera o putere de 41 W si trei trepte de viteza. Functia oscilatie asigura o racire uniforma a camerei.

Inregistreaza un debit al aerului de 50.3 m3/min.

Atat piciorul, cat si inclinarea sunt reglabile, ceea ce confera aparatuli un plus de flexibilitate.

Totodata, este un aparat silentios, care nu te va deranja fonic pe parcursul functionarii.

Baza in forma de X ofera o stabilitate foarte buna aparatului.

Parerea clientilor

Conform spuselor clientilor, aparatul functioneaza excelent, capabil sa functioneze intreaga zi fara probleme. Este si destul de silentios si foarte usor de montat. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Recomandam ventilatorul Taurus ALPATEC PONENT 16 C fiindca este un produs care isi face treaba eficeint, in parametrii optimi, de care clientii au fost multumiti. Este silentios si poate functiona fara probleme intreaga zi. Verifica aici si o oferta de pret actuala pentru a te convinge.

7.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • picior si inclinare reglabile
  • silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.