Ventilator cu picior Orion OFS-S160R, 45 W, 3 trepte de viteza, Functie oscilare, Timer, Telecomanda, Negru

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Orion OFS-S160R

Este dificil de suportat canicula fara un aparat care sa iti asigure conditiile optime, de aceea poti apela foarte bine chiar si la un ventilator. Iti prezentam inca un model de ventilator eficient si anume ventilatorul cu picior Orion OFS-S160R, despre care vom discuta pe larg in continuare.

Design

Este prevazut cu un design modern, avand carcasa neagra. Pe piciorul aparatul se afla panoul de control de unde vei realiza setarile dorite. Baza sub forma de cruce ii ofera o stabilitate destul de buna.

Specificatii

Orion OFS-S160R este un ventilator cu picior ce inregistreaza o putere de 45 W si trei trepte de viteza pentru a adapta puterea in functie de preferinte.

Controlul se va realiza nu doar prin intermediul panoului de comanda, ci si cu ajutorul telecomenzii cu care este prevazut.

Timer-ul iti va permite programarea opririi aparatului pana la 450 de minute.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca acest model de ventilator este o achizitie reusita deoarece isi face treaba foarte bine, se monteaza usor si nua u ce sa ii reproseze. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Ventilatorul Orion OFS-S160R este un aparatul destul de practic in sezonul cald, care iti va asigura conditiile optime pentru a reusi sa treci mai usor peste temperaturile caniculare. Este usor de montat si utilizat, iar clientii sunt multumiti. Aici poti vizualiza si o oferta de pret buna.

6.9

Pret

8.2/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • telecomanda
  • timer

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.