Ventilator cu picior Argo Genius, Smart – Ajustare viteza in functie de temperatura din incapare, Senzor de prezenta, Panou soft touch, 4 moduri de functionare, Oscilatie verticala la 90gr, Oscilatie orizontala

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Genius

Pentru ca sezonul cald vine la pachet si cu o serie de dezavatanje, iar cel mai adesea este vorba despre disconfortul termic, iti prezentam inca un produs, cu totul interesant. Este vorba despre ventilatorul cu picior Argo Genius despre care vom discuta in continuare, iar tu vei verifica daca este cel mai potrivit si pentru tine.

Design

Aparatul este prevazut cu un design absolut deosebit, carcasa fiind de culoare alba, potrivindu-se perfect chiar si cu piesele de mobilier dintr-un living elegant. Panoul de comanda este amplasat in partea de sus, asigurand un acces facil. Masoara 114.8 x 37 x 37 cm ( D x H x W).

Specificatii

Ventilatorul Argo Genius este un model foarte interesant, ce ofera o putere generoasa de 65 W, dar si trei trepte de viteza pentru ajustarea puterii in functie de preferinte. In plus, oscilatia orizontala permite realizarea de miscari stanga-dreapta pentru ca intreaga incapere sa fie racorita rapid si uniform. Cel mai important lucru de stiut in acest caz se refera la posibilitatea miscarilor orizontale de pana la 360 de grade, ceea ce in mod normal, un ventilator nu si-ar permite.

Ei bine, acest aparat permite chiar si oscilatia verticala la 90 de grade.

Telecomanda slim iti va permite un control mai rapid asupra aparatul, fara sa fie nevoie de fiecare data sa te deplasezi pana la el.

Este dotat cu un senzor inteligent de prezenta ce va asigura un consum redus, dar confort maxim.

Pentru o flexibilitate cat mai mare, poti regla unghiul de oscilatie in functie de preferinte. In acest sens, poti opta pentru: 60, 90, 180 si 360 de grade.

Datorita timer-ului exista posibilitatea programarii opririi aparatului pentru 1, 2, 4 sau 8 ore.

Sigur ca fiind un aparat puternic, nivelul de zgomot este automat mai ridicat – 62.55 dB. Insa, nu reprezinta o valoare atat de mare incat sa devina deranjant.

Parerea clientilor

Era de asteptat ca parerile clientilor sa fie de apreciere fata de acest aparat, fiindca este foarte practic si util in orice locuinta sau chiar si la birou. Puterea sa mare il transforma intr-un aparat exceptional, alaturi de celelalte functii din dotare. In plus, acestia considera raportul caltiate/pret foarte bun.

Concluzie

Argo Genius este un model de ventilator foarte eficient ce inregistreaza performante excelent, pe care il recomandam cu toata increderea. Ofera o putere mare si o flexibilitate pe masura. Clientii confirma toate aceste lucruri si vorbesc din experienta ca este un produs excelent. De asemenea,  poti consulta aici si o oferta de pret actualizata.

7.8

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

0.0/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • design interesant
  • timer
  • unghi de oscilatie reglabil
  • telecomanda slim
  • nivel zgomot redus

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.