Ventilator de birou Vortex FT30-B29, 35 W, 3 trepte de viteza, Timer 1h

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex FT30-B29

Adapteaza conditiile din birou la vremea de afara si infrunta caldura. Nu este deloc confortabil sa lucrezi in timp ce termometrul inregistreaza temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Daca nu exista posibilitatea montarii unui aparat de aer conditionat, atunci fara doar si poate trebuie sa apelezi la un ventilator. Discutam in acest review despre ventilatorul Vortex FT30-B29 care implica o investitie foarte mica.

Design

Vortex FT30-B29 este un aparat destul de mic, astfel ca va putea fi asezat pe birou. Detine un design compact si modern, avand carcasa alba in combinatie cu albastru. Panoul de comanda se regaseste la nivelul bazei aparatului.

Specificatii

Ventilatorul Vortex FT30-B29 inregistreaza o putere de 35 W si detine trei trepte de viteza, ce te vor ajuta sa adaptezi puterea aparatului la propriile preferinte.

Este prevazut cu timer ce iti va permite sa programezi incheierea activitatii aparatului dupa o ora.

Vortex FT30-B29 nu este prevazut cu telecomanda, insa daca il asezi pe birou nici nu vei avea nevoie.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este foarte practic un astfel de ventilator, iar acest model reuseste sa faca fata destul de bine conditiilor critice si reuseste sa tina la distanta dinconfortul creat de temperaturile ridicate. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Ventilatorul Vortex FT30-B29 este solutia ideala atunci cand nu mai suporti temperatura ridicata din birou si nu dispui de niciun fel de sistem de climatizare. Presupune o investitie minima, iar eficienta este una destul de ridicata. Poti verifica aici oferta actuala care este foarte accesibila.

7.1

Pret

9.1/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • timer
  • 3 trepte de viteza

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.