Ventilator Bionaire BASF1516-I, 35W, 2 in 1, 3 viteze, oscilare, inox

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bionaire BASF1516-I

Nu ai de ce sa mai suporti temperaturile caniculare, cand poti apela la produsele potrivite care iti vor readuce confortul mult asteptat. Noi te ajutam sa te orientezi catre produsul potrivit si astazi iti propunem sa afli mai multe despre ventilatorul Bionaire BASF1516-I.

Design

Ventilatorul prezinta un design foarte modern si elegant, astfel ca il poti amplasa atat la birou, cat si acasa. Este prevazut cu o carcasa argintie, inaltimea acestuia fiind reglabila, in functie de propriile preferinte.

Specificatii

Bionaire BASF1516-I este un ventilator cu o putere de 35 W si trei trepte de viteza, capabil sa iti asgiure cele mai bune conditii, oriunde l-ai amplasa.

Dupa cum am mai mentionat, inaltimea aparatului este reglabil, astfel ca aceasta poate fi ajustata intre 48 si 96 cm.

Ventilatorul inregistreaza un zgomot de maxim 53 dB, pe cea mai puternica treapta de viteza, astfel ca nu te va deranja din acest punct de vedere.

Parerea clientilor

Clientii, la randul lor, sunt de parere ca este un aparat foarte bun care a reusit sa le readuca confortul. Chiar daca initiali au fost usor reticenti, crezand ca ventilatorul nu va reusi sa le ofere conditii apropiate unui aparat de aer conditionat, acum ca au testat produsul si chiar l-au utilizat destul de mult timp, sunt foarte multumiti. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Ventilatorul Bionaire BASF1516-I este un produs foarte bun, de mare folos in sezonul cald. Usor de montat si mutat dintr-un loc in altul, acest ventilator iti poate readuce confortul si te poate ajuta sa treci mai usor peste zilele caniculare in care aerul devine irespirabil. In plus, pretul este destul de avantajos raportat la calitatea oferita, iar aici poti verifica oferta actuala.

7.3

Pret

8.6/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • eficient

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.