Televizor LED Star-Light 24DM5000, 60 cm, HD Ready

ElectroniceTelevizoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light 24DM5000

Iti doresti un televizor nou pentru dormitorul tau? Cred ca solutia este un model de dimensiuni ceva mai mici, mai ales daca incaperea nu este foarte spatioasa. De aceea, propun ca astazi sa faci cunostinta cu noul model de televzior Star-Light 24DM5000.

Televizorul pe care il propunem astazi, poate fi utilizat si pe post de monitor, avantajandu-le astfel si dimensiunea acestuia. In continuare, vom analiza televizorul intr-un mod cat mai obiectiv pentru a putea forma o parere cat mai reala.

Design

Televizorul Star-Light 24DM5000 este un model dragut, de culoare neagra, pe care l-as recomanda mai mult pentru bucatarii sau dormitoare, fiind destul de mic. Dimensiunile sale sunt 555 x 362 x 40 mm cu stand.

Specificatii

Star-Light 24DM5000 este un model de televizor ce face parte din gama 2016, prezentand functie monitor. Prezinta o diagonala de 60 cm, cu un contras dinamic 3000:1, luminozitate 200 cd/m², aspect imagine 16:9 si contrast nativ de 16:9. Rezolutia ecranului este de 1366 x 768 pixeli.

Sunetul este asigurat de sistemul stereo, compus din doua difuzoare cu o putere de 2.5 W fiecare. Sunetul nu este foarte ridicat, insa este clar, nu se distorsioneaza nici macar atunci cand setati volumul spre maxim. Insa, daca doriti sa conectati un sistem audio extern, va este permis acest lucur, deoarece televizorul detine iesire audio tip jack.

Televizorul detine si o serie de caracteristici superioare pentru sunet:

 • Surround
 • Dolby Digital +
 • Egalizator

De asemenea, este prezent si tunerul digital integrat DVB-T/C si slotul CI+, fiind utile pentru receptionarea posturilor TV in fromat digital sau HD, fara a mai fi necesar vreun alt decodor extern. Aici se regaseste si playerul media integrat, unul chiar bun, astfel ca veti avea posibilitatea de a reda direct de pe stick-ul YSB sau hard disk-ul extern fisiere foto, audio sau video.

Exista si o serie de caracteristici superioare pentru imagine dupa cum urmeaza:

 • Noise reduction
 • Dynamic contrast
 • Digital comb filter

Vine la pachet cu o serie de accesorii: 

 • cablu de alimentare
 • manual de utilizare
 • telecomanda

Unghiul de vizibilitate este unul destul de mare – 176 de grade – ceea ce inseamna ca veti putea vizualiza imagini clare din aproape orice pozitie.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca este un televizor care se potriveste perfect in bucatarii si dormitor si ca sunt multumiti de el. In ciuda faptului ca se regaseste la un pret foarte mic, acesta face fata cu bine caracteristicilor mentionate.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 24DM5000, 60 cm, HD Ready este un televizor potrivit indeosebi persoanelor care prezinta un buget ceva mai restrans. Televizorul vine pe piata la un pret foarte accesibil, pe care il puteti consulta aici, dar puteti afla si mai multe detalii.

 

6.8

Pret

8.7/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Functii

0.0/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

 • pret bun
 • imagini bune

Pareri CONTRA

 • sunet nu foarte puternic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.