Televizor LED Smart Samsung 32K5502, 80 cm, Full HD

ElectroniceTelevizoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung 32K5502

Te-ai gandit ca este timpul sa iti schimbi vechiul televizor? Indiferent de locul unde doresti sa il amplasezi, fie ca este vorba despre living, dormitor sau bucatarie, televizorul LED Smart Samsung 32K5502 se potriveste perfect decorului.

Stim cat de dificil a devenit alegerea unui nou televizor, de aceea scopul nostru este sa iti venim in ajutor. Printr-un review punctual si obiectiv, veti reusi sa iti faci o parere reala despre produsul vizat – Samsung 32K5502.

Design

In mare parte, design-ul este specific producatorului Samsung, carcasa fiind de culoare gri inchis, avand dimensiunile fara stand de 730.4 x 434.3 x 54.9 mm, in timp ce dimensiunile cu stand sunt de 730.4 x 488.5 x 207.6 mm, iar greutatea de 6 kg. Ecranul ce atinge performante ridicate, este incadrat intr-o rama relativ subtire, astfel ca nu va ocupa foarte mult spatiul dedicat display-ului. Se sprijina pe un suport alcatuit din 4 picioare, conferindu-i stabilitate si siguranta. De asemenea, poate fi amplasat si pe perete fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Specificatii

Samsung 32K5502 este un smart TV, cu o diagonala de 80 cm Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Prezinta un sistem audio alcatuit din 2 boze Stereo, avand o iesire a sunetului de 10 W fiecare. De asemenea, sistemul audio prezinta caracteristici superioare de sunet – Dolby Digita Plus, DTS, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect si BT Headset Support. Scopul final al acestor caracteristici este de a conferi sistemului audio o calitate superioare a sunetului.

Contrastul dinamic este asigurat de functia Mega Contrast, realizand un echilibru in acest raport, oferind cel mai luminos alb si cel mai intens negru. Alte caracteristici superioare de imagini sunt Hyper Real Engine, Motion Rate 50, PQI 400, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Film Mode şi Natural Mode Support, menite sa asigure cele mai clare imagini si cele mai vii culori. Hyper Real Engine este caracteristica de baza a televizorului, aigurand culoarea, contrastul si miscarea.

Micro Dimming Pro asigura un nivel intens de negru, fiind totodata, asigurata si claritatea si calitatea culorilor. Wide Color Enhancer confera un spectru mai larg de culori. Film Mode va va da impresia ca sunteti la cinemtograf, in timp ce Natural Mode Support optimizeaza caracteristicile imaginii, punand accent pe calitatea ridicata a eranului.

Tunerul Digital DVB-t DVB-C are rol in transmisia si receptia programelor, avand o intrare pentru antena si redare video, prezenta caracteristicile specifice unui player multimedia.

Conexiunea la retea se realizeaza prin intermediul tehnologiei superioare Wi-Fisi prin LAN, avand conexiuni Slot CI+ cu conectori – iesire audio digitala, porturi USB 2.0, intrarea viode composite, intrare pentru diverse componente, porturi HDMI.

Poate fi utilizat si pe post de monitor, astfel ca veti conecta foarte usor laptopul sau calculatorul direct la televizor.

Parerea clientilor

Utilizatorii s-au aratat foarte incantati de acest model de televizor. Au pus accent pe calitatea culorii imaginilor si sunet. Ruleaza foarte bine pe internet si, mai mult decat atat, prezinta si un design foarte interesant si elegant care va va infrumuseta si mai mult camera.

Concluzie

Televizorul LED Smart Samsung 32K5502, 80 cm, Full HD este un produs pe care, personal, in recomand, oferind o experienta vizuala foarte buna. Prezinta caracteristici superioare atat la nivelul imaginilor, cat si la nivelul sunetului, iar pretul pe piata este foarte accesibil. Aici puteti consulta o oferta actuala, dar pentru vizualiza si mai multe detalii.

7.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • caracteristici superioare de imagine si sunet
  • pre avantajos

Pareri CONTRA

  • nu este 4K
Televizor LED Smart Samsung 32K5502

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.