Televizor LED Smart Samsung 32J5200, 80 cm, Full HD

ElectroniceTelevizoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung 32J5200

Daca a sosit timpul ca vechiul televizor sa fie schimbat sau pur si simplu doriti sa faceti loc unui nou televizor in casa voastra, dar doriti un produs accesibil atat ca pret, ca si ca functii, televizorul LED Smart Samsung 32J5200 ar putea fi o solutie interesanta. Insa inainte de orice decizie, este important sa fim informati, iar acesta este rolul nostru aici.

De-a lungul timpului, fiecare cumparator si-a exprimat cerintele in legatura cu un anumit produs, iar producatorii au constatat diferentele dintre acestia, motiv pentru care au si diversificat foarte mult toate categoriile de produse. Pentru cei mai putin decisi, alegerea devine din ce in ce mai greu, insa noi promitem sa va aducem o informatii relevante si pareri realiste, pentru ca decizia pe care sa o luati in final, sa fie cea potrivita.

Design

Televizorul Samsung 32J5200 prezinta un design dragut, modern si eleganta, potrivit pentru orice tip de camera, redandu-i incaperii un plus de eleganta. Prezinta carcasa de culoare gri inchis, modelul este slim, astfel ca are o rama foarte subtire, lasand loc display-ului pentru afisarea unor imagini clare si vii. Acesta prezinta un suport pozitionat la baza sa, care este format din doua picioare laterale. Avand o diagonala de 80 cm, ar fi recomandat sa il pozitionati intr-o incapere ceva mai mica.

Specificatii

Samsung 32J5200 este un model de smart TV, avand un display de tip LED si o diagonala, dupa cum am mai specificat, de 80 cm. Rezolutia este Full HD cu 1920 x 1080 pixeli, aspect imagine de 16:9.

Pentru obtinerea unor imagini cat mai naturale si clare, Smart TV-ul a fost echipat cu o serie de caracteristici superioare de imagine:

  • HyperReal Engine – controleaza culoarea, contrastul si miscarea, astfel ca veti obtine o calitate foarte buna a imaginii
  • Mega Contrast –  asigura raportul optim intre alb si negru, avand cel mai intens negru pe care televizorul il poate reproduce si cel mai luminos alb
  • Wide Color Enhancer (Plus) – reda un spectru larg de culori, astfel ca veti putea viziona programele TV favorite, dar si filmele, cat mai aproape de realitate
  • Film mode
  • Natural mode support – reprezinta o categorie ceva mai noua, si deserveste pentru optimizarea setarilor de imagine, evidentiind stralucirea ecranului
  • Dolby Digital Plus – constituie o tehnologie avansata la nivel audio, care ofera posibilitatea emiterii sunetului surround intr-o noua experienta audio

Tuner-ul digital DVB-T, DVB-C contribuie la receptionarea si transmiterea programelor si a posturilor TV, avand totodata in dotare si un player multimedia incorporat.

Conexiunea la retea se realizeaza prin RJ-45, dar si prin noua tehnologie integrata Wi-fi, prezentand conectorii urmatori: iesire audio digitala, intrare USB 2.0, intrare Scart si doua porturi HDMI.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat acest model de televizor s-au aratat incantati de alegerea pe care au facut-o. Sustin ca imaginile redate sunt de o calitate buna, clara si odihnitoare. Persoanele care il au de mai bine de un an, sunt multumiti de modul de functionare astfel ca nu le-a creat niciun fel de probleme. Au apreciat raportul calitate/pret a fi unul avantajos si corect.

Concluzie

Televizorul LED Smart Samsung 32J5200, 80 cm, Full HD este un televizor pe care il recomand sa il amplasati in special in bucatarii sau in dormitoare, pentru ca personal consider ca este putin cam mic pentru un living pe care il presupun ceva mai mare decat restul incaperilor. In general, functioneaza cum promite oferind o experienta buna prin redarea unor imagini clare si frumos coloare. Pentru a vizualizarea mai multor detalii, dar si pentru consultarea ofertei actuale puteti intra aici.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • constructie stabila
  • functii Smart
  • design placut

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Televizor LED Smart Samsung 32J5200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.