Televizor LED Smart LG 32LH570U, 80 cm, HD

ElectroniceTelevizoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

LG 32LH570U

Daca esti in cautarea unui televizor modern si elegant de care sa se bucure intreaga familiei, televizorul LED Smart LG 32LH570U ar putea fi o optiune excelenta. Este un televizor ce apartine noii generatie si aduce o serie de caracteristici inovatoare si interesante.

Fiindca stim cat de dificil este sa te orientezi asupra unui model de televizor, dat fiind ca pe piata in momentul actual exista o multitudine de variante, unele mai dotate, altele mai putin, ori unele mai scumpe, altele mai ieftine, noi revenim pe site cu un nou review care sa va faciliteze alegerea. In cele ce urmeaza vom discuta despre modelul de Smart TV LG 32LH570U schitand o parerea obiectiva.

Design

Smart TV-ul LG 32LH570U vine cu un design interesant in modern, avand carcasa de culoare gri inchis. Diagonala este de 80 de centimetri, putand fi pozitionat atat in living, cat si in dormitor. Dimensiunile sale normale sunt de 47.4 x 73.4 x 7.1 cm (W x H x D) cu o greutate de aproximativ 4.7 kg. Este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm, astfel ca veti putea amplasa televizorul chiar si pe perete.

Specificatii

Televizorul Smart LED LG 32LH570U este un model ce face parte din gama 2016, avand si functie de monitor. Cu alte cuvinte, puteti conecta televizorul la laptopul sau calculator vostru si il veti putea folosi drept monitor.

Display-ul prezinta o rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli si o serie de caracteristici superioare cu scopul de a afisa imagini clase, de inalta definitie si culori cat mai vii si naturale:

 • Triple XD engine
 • Picture Wizard III
 • PMI 450
 • Dynamic COlour Enhancer

Din perspectiva sunetului, sistemul audio 2.0 este compus din doua difuzoare de tip stereo integrate de 3 W, avand o putere totala de 6 W, adica 3 W fiecare, si, totodata, prezinta o serie de caracteristici superioare, care deservesc la redarea unui sunet cat mai clar si puternic, chiar si atunci cand volumul este ceva mai ridicat:

 • Virtual Surround Plus
 • Clear Voice III
 • Sound Mode
 • DTS
 • Optical Sound Sync

De asemenea, acest model de televizor se face remarcat si printr-o serie de functii inteligente de ultima generatie pe care le are in dotare. Acestea faciliteaza accesarea mai radia la Live TV, dar si la alte servicii de tipul VOD (Video-On-Demand), prin intermediul retelei Wi-fi ingrate.

Nu lipseste nici tunerul digital incorporat (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), dar nici slotul CI+, fiind necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, astfel ca nu va mai fi necesara prezenta clasicului decodor extern utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu.

Accesoriile cu care vine la pachet acest model de televizor sunt cele clasice si anume: cablul de alimentare, manualul de utilizare si telecomanda.

Parerea clientilor

Utilizatorii il considera un televizor destul de bun, mai ales daca luam in considerare pretul de achizitie. Functioneaza exact asa cum se asteptau si afiseaza imagini foarte clare si frumos colorate. Meniul este usor de utilizat, conectivitatea rapida la internet. ceea ce ii lipseste este browser-ul web.

Concluzie

Televizorul LED Smart LG 32LH570U, 80 cm, HD este un model de televizor potrivit atat living-urilor, cat si dormitoarelor. Functioneaza in parametrii optimi, oferind imaigni de calitate. As putea spune ca totul depinde de ceea ce doriti efectiv sa faceti cu el, cat de mult doriti sa il folositi pe post de TV sau sa navigati pe internet. Aici aveti mai multe detalii, dar si o oferta foarte buna pe care o puteti consulta.

7.2

Pret

9.3/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

 • pret avantajos
 • functii Smart

Pareri CONTRA

 • nu este Full HD
LG 32LH570U

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.