Televizor LED Samsung 40J5100, 101 cm, Full HD

ElectroniceTelevizoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung 40J5100

Daca esti in cautarea unui model de televizor marca Samsung care sa nu fie foarte complex, dar care sa ofere strictul necesar, atunci te aflii pe drumul potrivit. Vom discuta in acest articol despre televizorul LED Samsung 40J5100 pentru a afla tot ceea ce este necesar sa stiti despre el inainte de o eventuala achizitie

Nu toti cumparatorii cauta un televizor prin intermediul caruia sa poata naviga pe internet, sa poata vizita site-uri, ci asteapta sa vada cel mult filme pe stick sau sa vizualizeze fotografii si sa asculte muzica. De aceea, producatorii ofera o gama variata de alternative pentru a iti alege ceea ce ti se potriveste.

Design

Samsung 40J5100 este un model de televizor cu un design practic si elegant, care se integreaza perfect pentru orice tip de incapere, fie ca ne referim la living sau la dormitor. Prezinta o diagonala de 101 cm pentru o experienta cat mai buna a imaginii.

Specificatii

Samsung 40J5100 este un model de televizor LED Non Smart TV. Prezinta rezolutie FUll HD 1080p, in momentul de fata, reprezentand rezolutia standard. De asemenea, rezolutia ecranului este de 1920 x 1080 pixeli, prezentand urmatoarele caracteristici de imagine, pentru culori cat mai vii si naturale, si imagine cat mai clara:PQI 200, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode.

Prezinta tunerul digital DVB-T, DVB-C, dar si player multimedia integrat.

In ceea ce priveste partea de audio prezinta sistem audio 2 CH, avand o iesire a sunetului detinand o putere de 20 W. Si aici, sun prezente caracteristici superioare de sunet:Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Wallmount Sound Mode.

Din perspectiva conectarii, exista doua mufe HDMI, fiind necesarul pentru marea majoritate dintre utilizatori, o mufa USB – necesar pentru conectarea unei memorii USB sau hard disc extern. Sunt prezente si intrarile component, intrarile Scart, minijack pentru casti.

Printre caracteristicile speciale, se numara:

Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Caption (Subtitle), Channel List USB-Clone, ConnectShare™ (HDD), ConnectShare™ (USB 2.0), Sports Mode (Basic), Embeded POP EPG, Game Mode, Teletext (TTX), GUI Golden Bridge Lite

Accesoriul care insoteste acest televizor este telecomanda.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat cat se poate de multumiti de produs, fiindca in pofida faptului ca nu este un smart TV, el functioneaza in parametrii optimi si de indeplineste tot ceea ce promite. Raportul calitate/pret este unul foarte bun, motiv pentru care il recomanda mai departe.

Concluzie

Televizorul LED Samsung 40J5100, 101 cm, Full HD este un model de TV foarte eficient, care se adreseaza persoanelor ce doresc un televizor bun, pentru vizualizarea filmelor, fotografiilor si eventual pentru a asculta muzica de pe stick-ul USB. Cum utilizatorii s-au aratat multumiti, atunci putem spune ca este un produs fiabil ce merita achizitionat cu toate increderea. Pentru mai multe detalii, dar si pentru a vizualiza o oferta foarte buna, puteti intra aici.

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • rezolutie Full HD
  • sunet bun

Pareri CONTRA

  • lipsa functii Smart
Televizor LED Samsung, 101 cm, 40J5100, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.