Televizor LED Game TV LG 32LH510B, 80 cm, HD Ready

ElectroniceTelevizoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

LG 32LH510B

Esti in cautarea unui televizor ieftin, dar care sa iti ofere o experienta placuta? Atunci LG are o propunere pentru tine pe care ai putea sa o iei in calcul, imediat ce vei cunoaste mai bine produsul despre care discutam. Este vorba despre televizorul LED Game LG 32LH510B pe care il vom analiza in cele ce urmeaza.

Indiferent de scopul final pentru care ai achizitiona un astfel de televizor – pentru vizualizarea programelor TV, filme sau pentru a te juca – este important sa cunosti aspecte esentiale inainte de a lua orice decizie.

Design

Nu ne asteptam la mai putin de la cei de la LG, asa ca acestia aduc odata cu produsul lansat, un design ultra modern si elegant, in asa fel incat sa se integreze indiferent de incaperea unde v-ati propus sa il plasati. Este de culoare neagra, avand in partea de jos doua picioruse ce ofera stabilitate pentru a il putea asa pe o comoda. Desigur, poate fi plasat si in perete, acesta fiind compatibil cu suportul standard VESA. Ca si dimensiuni fara stand, prezinta 734 x 474 x 172 cm ( W x D x H), in timp ce greutatea sa ajunge pana la 4.7 kg.

Specificatii

LG 32LH510B este un televizor non smart, dar care prezinta tehnologia Triple XD Engine. De asemenea, este prevazut cu functia monitor, astfel ca il poti conecta la laptop sau calculator.

Televizorul are o diagonala de 80 cm, rezolutie High definition, cu un aspect al imaginii de 16:9 si rezolutie ecran 1366 x 768 pixeli.Ca si caracteristici superioare la nivelul imaginii, avem:

 • PMI 300
 • Active Noise Reduction
 • Dynamic Color Enhancer
 • Picture Mode
 • Aspect Radio

Aceste caracteristici superioare, contribuie la receptionarea si emiterea unor imagini cat mai clare, culori cat mai vii si naturale, pentru o experienta vizuala mai buna.

In ceea ce priveste partea de audio, sunetul este asigurat de clasicul sistem compus din doua difuzoare stereo de 6 W fiecare. Ca si caracterstici superioare, se regasesc:

 • 6 Moduri: Stardard, Nws, Music, Cinema, Sport, Game – pe care le veti utiliza in functie de activitatea desfasura si ceea ce doriti sa vizionati efectiv
 • Clear Voice
 • Virtual Surround

Ultimele doua sunt destinate obtinerii unui sunet cat mai clar, chiar si atunci cand volumul se apropie de maxim.

Exista un tuner digital DVB-T, DVB-C, o intrare pentru antena, dar si playerul multimedia integrat. De asemenea, sunt prezente conexiunile Slot CI+, RF in, intrare USB 2.0, intrare video composite, intrare componente si port HDMI.

In plus, televizorul prezinta si Teletext si Sleep-Timer, ultima fiind pentru inchiderea automata a televizorului dupa o anumita perioada de inactivitate.

Televizorul vine la pachet insotiti de cablul de alimentare, manualul pentru utilizatori si telecomanda.

Parerea clientilor

Clientii sunt si ei, cum ne si asteptam, multumiti de acest model de televizor. LG nu a dezamagit cu produsele sale cumparatorii, asa ca nu au avut de gand sa faca acest lucru nici acum. Clientii sunt incantati de calitate imaginii, de usurinta de navigare si de rapiditatea cu care televizorul raspunde la comenzi. Raportul calitate/pret il estimeaza a fi foarte bun, drept pentru care il recomanda mai departe.

Concluzie

Televizorul LED Game TV LG 32LH510B, 80 cm, HD Ready este un produs calitativ, pe care personal il recomand, fapt sustinut si de clientii care au achizitionat deja televizorul. Acestia s-au aratat foarte multumiti de experienta vizuala, de modul de navigare si de promptitudinea cu care raspunde la comenzi. Aici veti putea consulta o oferta foarte buna, dar puteti afla si mai multe detalii relevante.

7.1

Pret

8.8/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.7/10

Pareri PRO

 • imagine buna
 • pret mic

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate
Televizor LED Game TV LG 32LH510B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.