Minibar Studio Casa, MB 645 A+, Clasa A+

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Studio Casa MB 645 A+

Studio Casa MB 645 A+ este un frigider de mici dimensiuni, foarte simpatic, ideal pentru voiaj. In principiu, poate fi alegerea ideala si pentru camerele de hotel, intrucat asigura conditiile optime pentru alimentele sau bauturile depozitate in interior.

Design

Aparatul dispune de un design destul de simplu, carcasa fiind alba in totalitate, facandu-se remarcat logo-ul in partea superioara. Usa acestuia este reversibila, astfel ca o vei putea monta pe ce parte doresti.

Dimensiunile acestuia sunt de 52 x 44 x 47 cm (l x L x A) si cantareste 14 kg.

Specificatii

Minibarul Studio Casa MB 645 A+ pune la dispozitie o capacitate de 44 litri, avand o compartimentare destul de interesanta. A fost incadrat si un congelator de mici dimensiuni. Sigur ca nu va puteti astepta sa pastrati alimentele un timp indelungat in interiorul acestuia. In principiu, raftul amplasat la nivelul congelatorului se va mentine rece.

Usa este si ea destul de incapatoare daca luam in calcul dimensiuni reduse ale aparatului. Astfel, aici va incapea chiar si o sticla mai mare.

Nici in privinta consumului energetic nu prea veti avea de ce sa va ingrijorati. Minibarul Studio Casa MB 645 A+ este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de 106 kWh.

Totodata, nivelul de zgomot produs nu depaseste 41 dB, ceea ce inseamna ca aparatul va fi cat se poate de silentios.

Parerea clientilor

Utilizatorii au declarat ca acest minibar isi face treaba foarte bine, exact cum se asteptau. Sustin ca este foarte silentios si incape chiar si in spatiile ceva mai mici. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Studio Casa MB 645 A+ este un minibar de mici dimensiuni ce poate fi achizitionat la un pret foarte mic, aici. Este potrivit pentru camere de camin, hoteluri, pensiuni, fiind ideal pentru a il lua chiar si in voiaj. Din punctul nostru de vedere, reprezinta o investitie buna, putand fi amplasat si in locuri mai restranse.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.