Storcator de fructe Heinner XF-1000BL, 1000 W, Recipient pulpa si suc, Periuta de curatare, Baza inox, Albastru

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner XF-1000BL

Iti doresti sa savurezi in fiecare zi un suc proaspat de fructe si legume? Atunci primul pas pentru a reusi sa obtii ceea ce iti doresti, este achizitionarea unui storcator de fructe si legume, iar Heinner iti propune modelul  XF-1000BL.

Un storcator de fructe este mereu bine venit in bucatarie, iar eu personal il consider un must-have. Nu va mai fi necesara cumpararea sucurilor din supermarketuri pline de zahar si alte substante nocive, pentru ca iti vei putea face un suc natural chiar la tine acasa.

Design

Storcatorul de fructe Heinner XF-1000BL prezinta un design foarte modern, iar partea cea mai interesanta este ca iti vei putea alege culoarea preferata. Astfel ca exista variantele pe albastru, verde, visiniu, negru/roz si negru/rosu.

Specificatii

Storcatorul de fructe Heinner XF-1000BL prezinta o putere de 1000 W si doua trepte de viteza + Puls. Capacitatea recipientului de colectare a pulpei este de 2 litri, in timp ce capacitatea recipientului pentru colectarea sucului este de 1 litru.

Prezinta un tub, care va impinge fructele si legumele si are un diametru de 75 mm.

Ca si accesorii, cu care vine la pachet se numara accesoriul pentru impingere si sita din inox.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat deja un astfel de storcator afirma ca raportul calitate/pret este unul foarte bun. Un storcator este absolut necesar in bucatarie, asa ca nu dati inapoi in a achizitiona unul. Se descurca bine chiar si cu alimente ceva mai tari precum morcovul, telina etc.

Concluzie

Storcatorul de fructe Heinner XF-1000BL, 1000 W, Recipient pulpa si suc, Periuta de curatare, Baza inox, Albastru este ujn aparat necesar in bucatarie si chiar daca nu exceleaza, isi face treaba foarte bine. Stoarce atat fructele, cat si legumele, astfel ca veti putea savura de fiecare data un suc delicios si, cel mai important, natural. Aici aveti o oferta actualizata foarte buna de unde il puteti achizitiona.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • usor de utilizat
  • curatare facila
  • perie de curatare
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Storcator de fructe Heinner XF-1000BL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.