Storcator de citrice Star-Light CJ-100W, 100 W, 0.34 l, 1 Viteza, Doua conuri, Negru/Inox

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CJ-100W

Un storcator de citrice va fi mereu bine primit, in orice casa. Ma numar printre persoanele care constientizeaza substantele nocive aflate in sucurile atat de tentante aflate pe rafturile magazinelor. Desi o parte dintre ele prentind a fi naturale, acest lucru este total eronat, motiv pentru care prefer sa prepar acasa propriul suc care imi ofera siguranta. Va recomand si voua sa faceti acelasi lucru si sa va orientati asupra unui aparat pe care il considerati cel mai potrivit. In continuare, vom analiza in detaliu storcatorul Star-Light CJ-100W, un aparat foarte interesant, ce merita toata atentia.

Design

Storcatorul este prevazut cu un design dragut, compact, avand carcasa gri in combinatie cu negru. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: 135 x 165 x 245 mm ( W x D x H).

Specificatii

Storcatorul de citrice Star-Light CJ-100W prezinta o putere de 100 W, avand o singura treapta de viteza. Capacitatea recipientului de stocare a pulpei este de 0.34 litri.

Vei savura foarte rapid cel mai delicios suc de portocale, care va fi colectat in containerul aparatului, iar acesta va curge doar in momentul in care tu vei dori, fiind dotat cu sistem anti-picurare.

Este detasabil, prin urmare si usor de curatat, insa trebuie sa stii ca vei putea pune piesele si in masina de spalat astfel incat sa nu mai pierzi timpul.

Functia reverse nu lipseste nici de la acest aparat, astfel ca atunci cand se va bloca, va functiona in sens invers.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat foarte eficient, usor de utilizat, dar si de curatat. Este silentios fata de alte modele, iar acestia savureaza cel mai natural suc de portocale, foarte rapid. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Storcatorul de citrice Star-Light CJ-100W este un aparat foarte util pentru orice bucatarie, fiind usor de utilizat si curatat. Consideram a fi o investitie buna si incurajam prepararea sucurilor naturale, in detrimentul celor de pe rafturile magazinelor. Poti consulta aici si o oferta de pret interesanta.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • usor de utilizat
  • curatare facila
  • silentios comparativ cu alte modele

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

0 thoughts on “Storcator de citrice Star-Light CJ-100W, 100 W, 0.34 l, 1 Viteza, Doua conuri, Negru/Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.