Prajitor de paine Star-Light TS-800W, 800 W, 2 felii, Grad de rumenire ajustabil, Functie dezghetare, Inox

Electrocasnice miciPrajitoare de paine

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light TS-800W

Fie ca iei micul dejun in familie, perfect alaturi de un ceai, sau esti in graba dimineata si iti doresti cateva felii de paine prajita alaturi de cafea, Prajitorul de paine Star-Light TS-800W, 2 felii este alegerea perfecta! Acesta este un produs de calitate superioara care iti ofera functii la un nivel avansat, bucurandu-te astfel de mesele light sanatoase.

Pentru niste felii de paine crocante sau fie doar incalzite, iti prezentam in cele ce urmeaza o buna alegere.

Design

Prajitorul de paine Star-Light TS-800W, 2 felii prezinta un design modern datorita inoxului, materialul exterior al acestui produs. Negrul este culoarea care se potriveste perfect cu inoxul, oferind prajitorului un aspect modern.

Specificatii

Prajitorul de paine Star-Light TS-800W, 2 felii, este un produs puternic, avand 800 W, prezentand 7 nivele diferite de prajire, totodata temperatura putand fi reglata, pentru ca painea sa poata fi crocanta sau mai putin prajita.

Prezinta  functii utile, si anume functia de dezghetare, dar si o functie de reincalzire, aceasta readucand feliile de paine la temperature dorita. Daca ti se pare ca painea devine prea crocanta, poti anula procesul cu ajutorul unui buton.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest prajitor, considerand raportul pret/calitate fiind foarte bun. Nu a creat probleme nici utilizatorilor care il au de mai mult timp, ceea ce ii da un plus din perspectiva fiabilitatii.

Concluzie

Prajitorul de paine Star-Light TS-800W, 800 W, 2 felii, Grad de rumenire ajustabil, Functie dezghetare, Inox corespunde asteptarilor, fiind recomandat. Este un produs util si foarte usor de curatat, acest lucru reprezentand un avantaj. Pentru a vizualiza produsul si pentru a afla mai multe detalii despre pret si achizitionare, apasa aici.

7.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • 7 nivele de rumenire
  • usor de utilizat
  • pret accesibil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Star-Light TS-800W

0 thoughts on “Prajitor de paine Star-Light TS-800W, 800 W, 2 felii, Grad de rumenire ajustabil, Functie dezghetare, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.