Blender Star-Light Pro DBB-2018W, 1800 W, 28000 rpm, reglaj electronic pentru timp si viteza, vas 2.0 l Tritan, 0% BPA, Display LED, 6 functii predefinite, Negru/Maro

BlendereElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light Pro DBB-2018W

Iti prezentam in acest articol un blender cu adevarat interesant si foarte eficient in bucatarie, de care gospodinele se vor indragosti imediat. Este vorba despre blenderul Star-Light Pro DBB-2018W, Star-Light fiind un brand romanesc care a demonstrat ca iti poti achizitiona produsele mult dorite la preturi mai mult decat accesibile.

Design

Blenderul prezinta un design deosebit, usor sofisticat, fiind de culoare negra in combinatie cu crem. Ofera senzatia de aparat solid, construit din materiale de calitate, iar centrat se afla un display LED, de unde vei selecta functia dorita.

Specificatii

Star-Light Pro DBB-2018W este un blender ce detine o putere surprinzator de mare, de 1800 W, dar si o capacitate generoasa de 2 litri. Astfel, ai posibilitatea de a prepara supe, alataturi, sucuri, smoothie pentru mai multe perosane intr-un timp cat se poate de scurt.

In ciuda faptului ca este dotat cu un singur accesoriu, acesta reuseste sa ofere o flexibilitate ridicata, iar in acest sens, aparatul va fi dotat cu nu mai putin de 6 functii predefinite, incluzand maruntire si zdrobirea ghetii.

Display-ul de tip LED va fi usor de utilizat, fiind cu touch, ducand astfel la economii considerabile in timp.

Sistemul de siguranta este si el unul foarte eficient, astfel ca niciodata nu te vei afla in pericol.

Lama este realizata din inox, fiind foarte rezistenta.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de acest aparat, declarandu-l drept fiind produsul pe care si l-au dorit. Functioneaza foarte bine, functiile sunt diversificate si eficiente, iar curatarea se realizeaza foarte usor. Acestia apreciaza raportul calitate/pret extrem de avantajos.

Concluzie

Blenderul Star-Light Pro DBB-2018W este un produs pe care il recomandam cu toata increderea, avand o calitate cel putin medie, la un pret extrem de avantajos. Detine o serie de functii foarte interesante si eficiente, se utilizeaza, dar se si curata foarte usor, iar clientii s-au declarat multumiti. Pentru o oferta foarte buna de pret, intra aici.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • capacitate mare
  • putere mare
  • flexibil
  • siguranta in utilizare

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.