Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-160SS, Putere de absorbtie 204 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox si metal vopsit

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light HAT-160SS

Star-Light HAT-160SS est eo hota incorporabila foarte economica, potrivita pentru bucatariile cu dimensiuni reduse. Totodata, este ideala si in bucatariile unde nu exista posibilitatea racordului exterior de evacuare, fiind prevazuta si cu sistgem de recirculare si filtrare interioara a aerului.

Design

Din punct de vedere estetic, nu iese cu nimic in evidenta, fiind prevazuta cu o carcasa argintie. Dimensiunile acesteia sunt de 17.6 x 60 x 28 – 43 cm (l x L x A).

Specificatii

Star-Light HAT-160SS dispune de o putere relativ redusa, avand un motor de 80 W, ceea ce o face potrivita pentru o bucatarie mai mica. Capacitatea dezvoltata de catre aceasta este de doar 204 mc/h, iar pentru calcularea suprafetei aproximative a bucatariei, vom imparti respectiva valoare la 12, acesta fiind numarul optime de volume de aer ce trebuie recirculate in interval de o ora la inaltimea standard de 2.65 m. Prin urmare, suprafata recomandata este de aproximativ 6.5 mp, fara sa luam in considerare corpurile de mobilier sau electrocasnicele. Daca le luam in cosniderare, atunci suprafata ar putea creste cu aproximativ 10 mp, setata pe modul de evacuare exterioara.

Si pentru ca am mentionat la inceput de modul de recirculare cu dubla filtrare, aceasta se realizeaza prin intermediul filtrelor metalice clasice si al unuia suplimentare, cu carbon activ, dar in acest caz, capacitatea de absorbtie va scadea cu pana la 15%.

Aceasta hota ofera si o buna iluminare, pe baza celor doua lampi cu halogen de cate 40 W. Utilizand in permanenta respectivele lampi, consumul anual va fi de 110 kWh, drept pentru care hota a fost incadrata in clasa de eficienta energetica E.

Cele doua filtre din dotare sunt usor de demontat si curatat, putand fi adaugate chiar si in masina de spalat vase.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca isi fac foarte bine cu ajutorul acestei hote, cu atat mai mult daca dimensiunile recomandate sunt respectate. Nu au intampinat probleme cu aceasta, drept pentru care considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Star-Light HAT-160SS este o hota incorporabila destul de eficienta, recomandata pentru bucatariile mai mici. Isi face treaba in parametrii optimi si nu au fost identificate probleme de functionalitate. Aici poti vizualiza o oferta de pret accesibila.

 

7

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.2/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • sistem de evracuare exterioara si recirculare interioara

Pareri CONTRA

  • capacitate redusa de absorbtie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.