Congelator Star-Light FV-102A+, 102 l, Clasa A+, H 83.8 cm, Alb

Aparate frigorificeCongelatoareElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light FV-102A+

Star-Light FV-102A+ este un congelator ieftin si practic, la care poti apela ca varianta secundara, atunci cand actualul congelator nu mai face fata ca si volum. Insa, inainte de toate, trebuie sa afli toate detaliile care te intereseaza si sa verifici daca acest produs este cel pe care il cauti.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, avand o carcasa alba. Usa prezinta deschidere standar pe partea dreapta, insa fiind reversibila, o poti monta pe partea care te avantajeaza cel mai bine. Masoara 83.8 x 61.5 x 54 cm (l x L x A).

Specificatii

Congelatorul Star-Light FV-102A+ dispune de o capacitate de 102 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de numai 191 kWh.

Dispuen de sistem de dezghetare automat, ceea ce inseamna ca nu te vei contrunta cu problema formarii ghetii pe peretii interiori.

Temperatura va fi modificata cu ajutorul termostatului mecanic, care este pozitionat in interior. O poti modifica in intervalul -10 si -18 grade Celsius.

Compartimentarea este una eficienta, aparatul fiind echipat cu trei compartimente inchise, unde poti depozita alimentele separat in functie de natura lor, pentru a nu imprumuta mirosuri si arome intre ele.

Capacitatea de congelare pe parcursul celor 24 de ore este de 7.5 kg.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul maxim nu depaseste 40 dB, drept pentru care il consider un aparat destul de silentios.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aparat bun, care ingheata eficient si nu ocupa mult spatiu. Mai mult decat atat, acestia sustin ca este si destul de silentios, astfel ca nu ii deranjeaza zgomotul produs. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Congelatorul Star-Light FV-102A+ reprezinta un aparat eficient care isi face treaba in parametrii optimi. Ingheata bine si nu ocupa mult spatiu, iar clientii  sunt incantati de produs. Aici poti fi la curent cu cea mai buna oferta de pret.

7.1

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • pret mic
  • compartimentare buna
  • silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.