Aragaz Star-Light FCF60GRTS, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Inox

AragazuriElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light FCF60GRTS

Te intereseaza un aragaz clasic ce se afla in topul vanzarilor? Unul dintre acestea este chiar aragazul Star-Light FCF60GRTS pe care ne-am propus sa il analizam in detaliu in cadrul acestui articol. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Din punct de vedere al design-ului, produsul se claseaza peste media produselor din aceasta gama, avand o forma usor rotunjita si carcasa de culoare argintie. Detine un numar mare de butoane facandu-l deosebit. Aragazul masoara 89 x 60 x 60 cm ( l x L x A).

Specificatii

Pentru a fi siguri ca nu vom omite niciun detaliu, vom discuta separat de plita si cuptorul din care este format acest aragat.

Plita aragazului Star-Light FCF60GRTS detine patru arzatoare, de dimensiuni diferite. Astfel, vei regasi un buton mare, unul mic si doua normale. Totodata, puterea celui mic este de 0.88 kW, celui mare de 3 kW, iar cele normale cate 1.78 kW fiecare. Fiind alimentata pe gaz, trebuie cumva alimentat acest inconvenient. A fost prevazuta cu supape de siguranta, care nu vor face altceva decat sa opreasca alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale. Aprinderea se va realiza electric, astfel incat va oferi o ergonomie cat mai buna. Pe de alta parte, si gratarrele sunt faorte ferme pentru a oferi o stabilitate ridicata vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF60GRTS este, deopotriva, alimentat pe gaz, motiv pentru care va dispune si el de aprindere electrica si sistem de siguranta. Capacitatea interioara este de 62 litri, pe care o vom considera medie, dar suficienta pentru a putea intreprinde orice tip de activitate culinara. Chiar daca nu este dotat cu cele mai sofisticate functii, de altfel nici nu era posibil din cauza alimentarii pe gaz, cuptorul detine o serie de functii de baza care isi fac treaba excelent. Printre acestea se numara grill-ul si rotisorul care vizeaza prepararea bucatilor mari de carne pentru a deveni fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul supravegheaza in mod continuu procesul de gatit, astfel incat sa se opreasca la timp inainte ca alimentele sa se arda.

Parerea clientilor

Cumparatorii au fost surprinsi in mod placut de acest aragaz, care sustin a fi unul cat se poate de calitativ, iar functiile, chiar daca nu sunt diversificate, sunt extrem de eficiente. Functioneaza exact asa cum promite, motiv pentru care acestia au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aragazul Star-Light FCF60GRTS este un produs pe care il recomandam cu incredere, fiindca a demonstrat ca isi poate face treaba exact asa cum promite. Nu au fost identificate probleme majore la nivel de functionalitate, motiv pentru care vom spune ca este un produs fiabil, ce poate fi cumparat la un pret cat se poate de avantajos, pe care il poti consulta aici.

7

Pret

8.8/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.8/10

Functii

0.0/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • grill, rotisor, timer
  • siguranta in utilizare
  • design placut

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.