Aspirator pentru geamuri cu pulverizator și mâner telescopic, Spotlight EasyClean | Review si Recomandari

AspiratoareElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Spotlight EasyClean este un aspirator pentru geamuri cu ajutorul caruia puteti curata si lustrui geamurile mai usor si mai rapid. Practic, acest dispozitiv are scopul de a va usura munca fiind foarte usor de manevrat si extrem de practic.

Aspiratorul Spotlight EasyClean poate fi folosit pentru curatarea geamurilor, oglinzilor si chiar a gresiei. Va simplifica munca si va ajuta sa terminati mai rapid curatenia. Indeparteaza urmele si murdaria, curata eficient stropii de apa, petele sau depunerile de calcar. Este practic, se manevreaza simplu si se intretine extrem de usor.

Dispozitivul functioneaza pe baza de acumulatori, ce ofera o autonomie de 30 de minute. Totodata, incarcarea completa a acestuia dureaza trei ore.

Aparatul este prevazut cu un rezevor pentru apa murdara de 50 de ml si prezinta o putere nominala de 10 W. Avantajul acestuia este ca manerul se poate extinde pana la 120 de cm, ceea ce inseamna ca veti putea curata mai usor si geamuri inalte. In plus, acesta foloseste o laveta din microfibra pentru curatarea optima a murdarie, care ulterior poate fi spalata in masina de spalat rufe si refolosita.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Daca sunteti in cautarea unui dispozitiv care sa va ajute sa curatati geamurile mari, oglinzile sau gresia mai usor, atunci Spotlight EasyClean ar putea fi o varianta de luat in considerare. Cumparatorii s-au aratat multumiti de acest aparat si confirma faptul ca isi face treaba foarte bine si intr-adevar le usureaza munca, dar si viata in general. Nu mai depun atat de mult efort ca inainte, timpul de curatare a geamurilor s-a redus semnificativ, iar acestea raman mai curate si mai bine lustruite. Pot patrunde usor si in zonele unde anterior le era imposibil, iar acest lucru se datoreaza manerului lung extensibil. Prin urmare, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Spotlight EasyClean

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Maner telescopic
  • Pulverizator
  • Curatare mai rapida

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.