Aragaz Serreno SER 6060BK GE, Mixt, 4 arzatoare, Cuptor electric cu termostat si ventilator, Aprindere automata arzatoare plita, 57 cm, Negru

AragazuriElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Serreno SER 6060BK GE

Iti facem cunostinta cu un alt model de argaz foarte interesant ce imbina destul de bine partea estetica si cu cea practica, iar rezultatul este unul pe masura. Este vorba despre aragazul Serreno SER 6060BK GE, o alternativa foarte interesanta cu care ai putea inlocui vechiul aragaz, asa ca te invitam sa vezi despre ce este vorba si sa te convingi singur daca este cea mai potrivita alternativa.

Design

Aragazul dispune de un design absolut incantator, foarte elegant si modern, carcasa fiind neagra. In acest fel, vei fi sigur ca se va asorta fara probleme indiferent de nuanta mobilierului pe care il ai in bucatarie. Dimensiunile acestuia sunt de 85 x 57 x 58 cm (l x L x A).

Specificatii

Plita aragazului Serreno SER 6060BK GE este prevazuta cu alimentare pe gaz, ceea ce inseamna ca nu puteau lipsi sisteme de siguranta aditionale. In acest sens, ne referim la aprinderea electrica la nivelul fiecarui arzator, dar si la supapele de siguranta care au rolul de a opri alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: doua arzatoare normale, unul mare si unul mic. Cele doua gratare se curata destul de usor fiind detasabile individual.

Cuptorul aragazului Serreno SER 6060BK GE dispune de alimentare electrica, ceea ce aduce cateva avantaje. Aici ne referim la siguranta in utilizare, dar si la coacere mai rapida si uniforma a alimentelor.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este un aparat eficient, cu care si-au facut treaba foarte bine pana acum. Este placut si din punct de vedere estetic, ceea ce a reprezentat un plus in luarea deciziei. Totodata, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Serreno SER 6060BK GE ar putea fi o alternativa de luat in calcul, care consider ca imbina foarte frumos partea estetica cu cea functionala, iar rezultatul este unul interesant. Mai mult decat atat, vine la pachet cu o oferta de pret foarte avantajoasa, pe care o poti consulta aici.

 

6.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Functii

0.0/10

Design

8.3/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • gratare stabile
  • cuptor electric
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.