Ventilator de birou Rowenta VU2110, 25 cm, 2 viteze

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Rowenta VU2110

Aerul de la birou devine din ce in ce mai sufocant odata cu aparitia caniculei? Atunci nu mai are rost sa astepti, ci ar trebui sa te orientezi cat mai rapid catre un model de ventilator, in lipsa unui aparat de aer conditionat. Iti facem cunostinta in cadrul acestui articol cu ventilatorul de birou Rowenta VU2110, un aparat mic, dar cu o eficienta ridicata.

Design

Prezinta un design foarte modern si elegant, fiind de culoare neagra. Panoul de comanda este amplasat la baza aparatului. Fiind un ventilator destul de mic, il poti aseza fara probleme pe birou. Cu siguranta ii vei gasi locul potrivit.

Specificatii

Ventilatorul Rowenta VU2110 este prevazut cu o putere de 35 W si doua trepte de viteze, pentru a ajusta puterea aparatului dupa preferinte. Este un aparat suficient de puternic pentru a putea face fata conditiilor critice provocate de temperaturile ridicate la birou, restabilindu-ti confortul.

Totodata, inregistreaza un nivel al zgomotului de maxim 41 dB, ceea ce inseamna ca nu va fi deranjant nici pe cea mai puterncia treapta de viteza.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat deja acest produs sustin ca este foarte bun si se descurca excelent in racirea camerei. Unii cumparatori folosesc acest aparat pentru racorirea incaperilor cu suprafete de pana la 25 mp si se descurca excelent. Considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Alege aparatele care te vor ajuta cel mai bine sa scapi de caldurile insuportabile si verifica daca vor corespunde nevoilor tale, consultand materialele noastre pe care le-am pregatit. Ventilatorul Rowenta VU2110 este un aparat destul de bun, ce ofere o putere destul de mare, capabila de a iti readuce confortul. Il poti aseza chiar si pe birou dat fiind ca nu ocupa spatiu foarte mare. Aici poti verifica si o oferta de pret actuala.

7.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • dimensiuni reduse
  • putere relativ mare

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.