Review: Robot de bucatarie Kenwood Chef Titanium KVL8320S

Electrocasnice miciRoboti de bucatarie

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Kenwood Chef Titanium KVL8320S este un robot de bucatarie ce ofera performante in adevaratul sens al cuvantului optimizand procesul culinar si oferind rezultate pe masura. Chiar daca pretul poate nu este avantajos pentru toate bugete, totusi sunt de parere ca merita fiecare banut.

Robotul de bucatarie Kenwood Chef Titanium KVL8320S este un model ce face parte din seria Titanium, fiind un aparat ideal chiar si pentru profesionisti asigurand rezultate excelente. Gratie nenumaratelor posibilitati de extindere, un astfel de aparat te poate ajuta sa incerci cele mai variate tipuri de retete. Aparatul beneficiaza de un sistem cu totul inovator ce presupune iluminarea vasului, ceea ce permite o mai buna vizibilitate asupra continului.

Robotul detine o putere de 1700 W si este echipat cu un bol ce ofera o capacitate generoasa de 6.7 litri. Il puteti folosi cu succes in foarte multe activitati culinare, obtinand un amestec bine mixat si omogenizat. Este construit din materiale de inalta calitate, finisajele fiind atent realizat. In timpul functionarii este foarte stabil si spre deosebire de alte modele de roboti, este mult mai silentios. Vine la pachet cu accesoriu de amestecare si tel, ambele fiind fabricate din materiale calitative, foarte rezistente.

Kenwood Chef Titanium KVL8320S accesorii

Dimensiunile aparatului sunt de 38 cm lungime, 28.5 cm latime si 35.6 cm inaltime, avand o greutate de 10.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Kenwood Chef Titanium KVL8320S este un robot de bucatarie foarte bun, construit din materiale calitative ce ofera performante pe masura. Cumparatorii actuali confirma aceste lucruri si sustin ca este intr-adevar cel mai bun robot de bucatarie pe care l-au avut. Materialele din care este realizat fac diferenta, este mult mai stabil si rezistent. Isi face treaba extrem de bine, iar partea si mai buna este ca nu produce zgomot atat de mare ca ceilalti roboti pe care i-au mai avut. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul cat se poate de corect.

Review pe scurt: Kenwood Chef Titanium KVL8320S

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Construit din materiale de inalta calitate
  • Foarte performant si rezistent
  • Sistem de iluminare
  • Bol cu capacitate mare

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.