Plita Star-Light FCF-02WH, Gaz, 2 Arzatoare, Alimentare gaz GPL, Alb

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FCF-02WH

Star-Light FCF-02WH este o plita propusa de brandul romanesc Star-Light care ne-a atras atentia tocmai datorita pretului de achizitie care este foarte mult. Sigur ca nu se asteapta nimeni sa fie o plita cu pretentii, dar haideti sa vedem de ce este in stare si ce limitari are.

Design

Nu exceleaza nici la capitolul design, avand un aspect simplu, de culoare alba, butoanele de comanda fiind amplasate frontal. Este destul de mica astfel ca ii vei gasi locul foarte rapid.

Specificatii

Star-Light FCF-02WH este o plita pe care, personal, as vedea-o mai degraba pentru o casa de vacanta sau, pur si simplu, sa o luati in deplasari. Este prevazuta cu alimentare pe gaz si doua arzatoare. Unul dintre arzatoare detine dimensiuni normale, iar celalat este mare.

Puterea acestora difera, astfel ca cel mare inregistreaza o putere de 1.85 kW, iar cel normal 1.5 kW.

Plita prezinta un gratar care va oferi o stabilitate decenta vaselor in timpul gatitului.

Parerea clientilor

In principiu, parerile cumparatorilor variaza destul de mult. O parte dintre cumparatori sustin ca este ceea ce se asteptau, insa alte persoane au avut neplaceri, poate din pur ghinion.

Concluzie

Star-Light FCF-02WH este o plita destul de modesta pe care o vedem potrivita mai degraba pentru vacanta, deplasari, excursii si asa mai departe, fiindca presupune performante de baza, iar cele doua arzatoare nu cred ca ar fi potrivite pentru o utilizare de zi cu zi. Sigur, acest aspect este discutabil, insa aceasta este opinia noastra referitoare la produs. Aici poti verifica si oferta de pret propusa!

5.6

Pret

8.5/10

Calitate

6.0/10

Fiabilitate

7.3/10

Functii

0.0/10

Design

6.2/10

Pareri PRO

  • usor de transportat
  • ideala pentru vacante sau deplasari

Pareri CONTRA

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.