Plita incorporabila Whirlpool GOR 6416 NB, Cristal, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Sticla Neagra

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool GOR 6416 NB

Daca iti doresti o bucatarie moderna, cu un design elegant, trebuie sa te orientezi si asupra unor electrocasnice care sa fie in ton cu stilul dorit. O plita foarte interesanta ca design si cu functionalitate clasica este Whirlpool GOR 6416 NB despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

In general, nu ar fi foarte multe de spus despre o plita mai ales in ceea ce priveste partea tehnica. Ideea acestor electrocasnice este sa aiba in dotare functiile de baza ce privesc siguranta utilizatorului si asa se si intampla.

Design

Plita va fi foarte usor de potrivit si de integrat intr-o bucatarie moderna. Detine un design deosebit, fiind din sticla nu va fi pretentioasa in ceea ce priveste asortarea. Butoanele sunt pozitionate frontal, iar in dreptul fiecaruia vom regasi cate un desen sugestiv pentru a intelege carui arzator corespunde.

Dimensiunile plitei sunt de 4.9 x 59x 51 cm ( l x L x A) si are o greutate de 12.5 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Whirlpool GOR 6416 NB este prevazuta cu alimentare pe gaz. Prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: unul mare, doua normale si unul mic. Aprinderea acestora se va realiza electric pentru o buna ergonometrie, dar si pentru a facilita inceperea cat mai rapida a procesului de gatit.

Desi suprafata plitei este neteda si a evidentia petele de murdarie, partea cea mai buna este ca va ajuta la indepartarea acestora. Se curata foarte usor si, cum este si firesc, o plita se curata dupa fiecare utilizare.

De asemenea, aceasta mai este prevazuta si cu gratare din fonta, insa v-as sugera sa fiti foarte atentie, caci avand o forma minimalista vasele nu mai au atat de mare stabilitate precum in cazul celor intregi si va trebui sa preveniti accidentele.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca plita functioneaza in parametrii optimi, iar murdaria nu adera pe suprafata sa, astfel ca o pot curata foarte usor. Se integreaza foarte frumos in peisaj, datorita design-ului elegant. Acestia considera raportul calitate/pret satisfacator.

Concluzie

Plita incorporabila Whirlpool GOR 6416 NB, Cristal, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Sticla Neagra este o plita in cazul careia se pune accent pe design, acesta fiind si principalul sau punct forte. Este prevazuta cu un design elegant, insa minusul pe care i l-am putea aduce se refera la gratarele minimaliste care nu ofera o stabilitate atat de mare precum in cazul gratarelor intregi. Insa acest lucru depinde de perceptia voastra, daca il considerati sau nu, un dezavantaj. Aici poti consulta si o oferta de pret excelenta.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • design modern
  • usor de curatat

Pareri CONTRA

  • lipsa functii inteligente
Plita incorporabila Whirlpool GOR 6416 NB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.