Plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 IX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

 Whirlpool GMA 6411 IX

Din seria electrocasnicelor ieftine, dar eficiente face parte si plita incorporabila  Whirlpool GMA 6411 IX pe care o vom analiza in continuare, in detaliu. Desi detine o functionalitate clasica, putem spune ca este o plita care isi face treaba fara niciun fel de problema.

Atunci cand nu esti foarte pretentios cand vine vorba despre functii si sisteme, investitia devine si mai mica, iar tu te vei bucura de o bucatarie cu un aer modern. In principal, o plita trebuie sa raspunda comenzilor prompt si sa asigure un grad mare de siguranta.

Design

Plita  Whirlpool GMA 6411 IX este prevazuta cu un design destul de simplu, dar dragut, fiind de culoare argintie. Butoanele de comanda sunt pozitionate frontal, iar in dreptul fiecaruia, se afla cate un desen pentru a iti da seama de fiecare data carui arzator corespunde.

Ca si dimensiuni, aceasta detine 4 x 59 x 51 cm ( l x L x A) si cantareste 7.5 kg.

Specificatii

Plita  Whirlpool GMA 6411 IX este prevazuta cu alimentare pe gaz, o resursa inflamabila. De aceea, plita a fost dotata cu sistem de siguranta, fiind amplasata la nivelul fiecarui arzator cate o supapa de siguranta, care va opri instant alimentarea la gaz in cazul in care flacara s-a stins accidental.

Totodata, plita este prevazuta cu patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, unul mic si doua de dimensiuni normale. Puterea celui mai mare arzator este de 3.5 kW, puterea celui mai mic este de 1 kW, iar puterea celor doua normale este de 1.65 kW fiecare.

Plita este dotata cu doua gratare, care ofera o stabilitate foarte mare vaselor in timpul gatitului. Sunt detasabaile independent astfel ca poti curata foarte usor plita.

Aceasta prezinta un cablu de alimentare de 0.85 m.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de aceasta plita, astfel ca aceasta functioneaza in parametrii optimi. Gratarele sunt foarte stabile, iar suprafata acesteia se curata usor imediat dupa utilizare. Acestia considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 IX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox este o plita accesibila ca pret, dar si ca functionalitate. Functiile sale sunt standard, nu este pretentioasa, iar gratarele sunt foarte stabile. Aici poti consulta o oferta de pret excelenta.

Atentie! Poti cumpara plita la un pret si mai mic, de la resigilate. Oferta de resigilate o gasesti aici, sub imaginile de prezentare. Garantia ramane aceeasi, de 24 de luni.

7.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • usor de intretinut
  • siguranta in utilizare
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Whirlpool GMA 6411 IX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.