Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 AE, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Avena

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool AKM 528 AE

Este in regula sa fii original, sa ai o imaginatie foarte buna si de ce nu ai pune-o in practica daca ai la indemana tot ce iti trebuie? Chiar si atunci cand vorbim despre casa, mai cu seama, despre electrocasnice, iti poti arata bunul gust si poti decora totul intr-un stil aparate. Plita incoporabila Whirlpool AKM 528 AE este un model interesant, cu functionalitate clasica, dar care impresioneaza prin design. In continuare, o vom cunoaste in detaliu!

Design

Din perspectiva design-ului, plita Whirlpool AKM 528 AE primeste un mare plus. Este prevazuta cu un aspect rustic, fiind disponibila in nuanta avena. Butoanele de comanda sunt amplasate frontal, iar in dreptul fiecaruia regasim cate un desen care ne este indicat carui arzator corespunde.

Aceasta masoara 2 x 59 x 52 cm ( l x L x A) si cantareste 11 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 AE este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care la nivelul fiecarui arzator exista supape de siguranta care vor opri alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. In plus, aprinderea este electrica, prin scanteie, incorporata in buton.

Aceasta este prevazuta cu patru arzatoare, unul de dimensiuni normale si trei de dimensiuni mici. Dezvolta puteri diferite raportate la dimensiunile sale.

Gratarele cu care este prevazuta aceasta plita sunt suficient de ferme si stabile astfel incat sa ofere o stabilitate ridicata vaselor in timpul gatitului.

Lungimea cablului este de 0.85 m.

Parerea clientilor

Clientii au fost multumiti de aceasta plita, atat din perspectiva design-ului, cat si a eficientei inregistrate. In plus, sutin ca gratarele realizate din fonta sunt extrem de ferme, incat ofera o stabilitate foarte mare vaselor in timp ce acestia gatesc. Prin urmare, au considerat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 AE este un produs in care principalul punct forte se refera la design-ul rustic al acesteia. In ceea ce priveste functionalitatea, desi nu prezinta functii speciale, aceasta se descurca excelent, isi face treaba in parametrii optimi. Pentru a consulta si o oferta de pret foarte buna, intra aici.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • design retro
  • gratare stabile
  • siguranta in utilizare
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • lipsa arzator Wok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.