Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE, Inductie, 4 Zone de gatit, Afisaj digital, 58 cm, Negru

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Whirlpool ACM 802/NE

Iti doresti o bucatarie eleganta, cu un design simplu si elegant? Atunci, nu poate lipsi din bucataria ta plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE care cu siguranta va contribui la design-ul bucatariei tale.

Cu toate acestea nu ne putem rezuma doar la design-ul plitei, ci vom analiza din aproape in aproape toate detaliile care va vor interesa. In acest articol, vom discuta pe larg despre plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE si vom aduce informatii relevante si obiective.

Design

Acest model de plita este foarte elegant si modern, fiind de culoare neagra si fabricata din sticla. Se integreaza perfect in orice tip de bucatarie, redandu-i un plus de eleganta. In partea frontala, se regasesc butoanele de tip touch, de unde veti putea aprinde plita. Dimensiunile plitei sunt 5.6 x 58 x 51 cm (l x L x A) si o greutate de 12.5 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE prezinta alimentare pe gaz si patru arzatoare. Arzatoarele sunt de marimi diferite si anume unul mic, normale si unul mare. Si puterile acestora difera astfel ca arzatorul mic prezinta 1.2 kW, cele doua arzatoare normale cate 1.8 kW fiecare si arzatorul cel mare 2.2 kW.

Ca si functii cu care este prevazuta plita, se numara indicatorul de caldura reziduala, blocarea copii si timer. Nu sunt foarte multe functii, insa sunt cele de baze si cele mai importante.

Instalarea sa se realizeaza foarte usor, nu sunt nevoite de cunostinte ample.

Lungimea cablului de alimentare este de 1.5 m.

Parerea clientilor

Cumparatorii au fost in mare multumiti intrucat functionarea plitei corespunde cu descrierea producatorilor. Isi face treaba cum trebuie si infrumuseteaza foarte mult bucataria.

Concluzie

Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE, Inductie, 4 Zone de gatit, Afisaj digital, 58 cm, Negru este un model de plita cu un design foarte interesant, dar cu functii destul de simple. In general, daca va sunt cele de ajuns cele basic, nu veti avea probleme si veti fi multumiti. Aici veti putea consulta si o oferta pentru acest model de plita.

7.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

0.0/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • design elegant
  • timer
  • indicator caldura reziduala
  • usor de curatat
  • touch control

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.