Whirlpool ACM 802/NE

Iti doresti o bucatarie eleganta, cu un design simplu si elegant? Atunci, nu poate lipsi din bucataria ta plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE care cu siguranta va contribui la design-ul bucatariei tale.

Cu toate acestea nu ne putem rezuma doar la design-ul plitei, ci vom analiza din aproape in aproape toate detaliile care va vor interesa. In acest articol, vom discuta pe larg despre plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE si vom aduce informatii relevante si obiective.

Design

Acest model de plita este foarte elegant si modern, fiind de culoare neagra si fabricata din sticla. Se integreaza perfect in orice tip de bucatarie, redandu-i un plus de eleganta. In partea frontala, se regasesc butoanele de tip touch, de unde veti putea aprinde plita. Dimensiunile plitei sunt 5.6 x 58 x 51 cm (l x L x A) si o greutate de 12.5 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE prezinta alimentare pe gaz si patru arzatoare. Arzatoarele sunt de marimi diferite si anume unul mic, normale si unul mare. Si puterile acestora difera astfel ca arzatorul mic prezinta 1.2 kW, cele doua arzatoare normale cate 1.8 kW fiecare si arzatorul cel mare 2.2 kW.

Ca si functii cu care este prevazuta plita, se numara indicatorul de caldura reziduala, blocarea copii si timer. Nu sunt foarte multe functii, insa sunt cele de baze si cele mai importante.

Instalarea sa se realizeaza foarte usor, nu sunt nevoite de cunostinte ample.

Lungimea cablului de alimentare este de 1.5 m.

Parerea clientilor

Cumparatorii au fost in mare multumiti intrucat functionarea plitei corespunde cu descrierea producatorilor. Isi face treaba cum trebuie si infrumuseteaza foarte mult bucataria.

Concluzie

Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE, Inductie, 4 Zone de gatit, Afisaj digital, 58 cm, Negru este un model de plita cu un design foarte interesant, dar cu functii destul de simple. In general, daca va sunt cele de ajuns cele basic, nu veti avea probleme si veti fi multumiti. Aici veti putea consulta si o oferta pentru acest model de plita.

Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE, Inductie, 4 Zone de gatit, Afisaj digital, 58 cm, Negru

9.625

Pret

9/10

  Calitate

  10/10

   Fiabilitate

   10/10

    Design

    10/10

     PRO

     • design elegant
     • timer
     • indicator caldura reziduala
     • usor de curatat
     • touch control

     CONTRA

     • nu au fost identificate

     leave a comment

     Create Account     Log In Your Account