Plita incorporabila Samsung NA64H3040BS/OL, 4 arzatoare, Gaz, Inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung NA64H3040BS/OL

Brandul coreean Samsung ne surprinde si de aceasta data, astfel ca nu demult a fost lansata plita incorporabila Samsung NA64H3040BS/OL, despre care vom discuta in continuare. Vine cu un design ceva mai deosebit comparativ cu alte modele si cu o functionalitate clasica.

O plita eficienta nu trebuie sa aiba neaparat cele mai sofisticate sisteme. Din punctul nostru de vedere, trebuie sa isi faca treaba foarte bine, dar sa ofere si un plus de siguranta. Despre aceste aspect vom discuta in cele ce urmeaza referitor la plita Samsung NA64H3040BS/OL.

Design

Plita Samsung NA64H3040BS/OL este prevazuta cu un design elegant, fiind de culoare argintie, va fi foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier. Frontal, sunt pozitionate butoanele de comanda, iar in dreptul fiecaruia regasim cate un desen, in asa fel incat sa stii de fiecare carui arzator corespunde.

Plita detine urmatoarele dimensiuni: 5 x 60 x 52 cm ( l x L x A) si o greutate de 11.8 kg.

Specificatii

Samsung NA64H3040BS/OL este o plita alimentata pe baza de gaz, o resursa inflamabila. Avand in vedere acest aspect, plita a fost prevazuta cu aprindere electrica si sistem de siguranta. Sistemul de siguranta se refera la amplasarea unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator, iar alimentarea la gaz va fi oprita instand in cazul in care flacara se va stinge accidental.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare: unul mic, doua normale si unul WoK. Puterea arzatorului mic este de 1 kW, cele doua normale au o putere de cate 2 kW fiecare, iar cel WoK de 4 kW. Totodata, detine gratare din fonta care prevad un design optimizat, astfel incat sa fie mai facila glisarea vaselor pe suprafata lor.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest produs, astfel ca sustin ca este eficient, rezistent si foarte modern. De asemenea, se curata foarte usor, iar puterea arzatoarelor este foarte mare, astfel ca procesul culinar va fi optimizat, iar timpul mai scurt. Acestia estimeaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Samsung NA64H3040BS/OL, 4 arzatoare, Gaz, Inox este un electrocasnic deosebit, care se integreaza perfect in orice tip de bucatarie. Este foarte puternica, astfel ca timpul este realmente redus, detine un design elegant si, prin urmare, functioneaza in parametrii optimi. Aici poti afla mai multe si poti consulta si o oferta excelenta de pret.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • gratare ferme
  • arzator WoK
  • design placut
  • materiale rezistente
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Samsung NA64H3040BS/OL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.