Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SAR, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Antracit

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko HIZG64125SAR

Cauti o plita eficienta cu aspect retro?Una dintre propunerile noastre este chiar plita incorporabila Beko HIZG64125SAR. Vine la pachet cu o functionalitate clasica, prezentand cateva optimizari menite sa ii sporeasca eficienta. In continuare, vei afla toate informatii necesare pentru a te asigura daca este sau nu, plita de care ai  nevoie in bucatarie.

Design

Fara doar si poate, principalul punct forte al plitei este reprezentat de design, fiind unul rustic. Aceasta este de culoarea antracitului, avand butoane de culoare aurie. Acestea sunt amplasate lateral, iar in dreptul fiecaruia este inscriptionat un desen pentru a sti carui arzator corespunde. Aceasta masoara 8.7 x 58 x 51 cm ( l x L x A).

Specificatii

Beko HIZG64125SAR este o plita incorporabila alimentata cu gaz, motiv pentru care vom regasi doua elemente aditionale. Este vorba despre sistemul de siguranta sub forma unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator, care vor opri alimentarea cu gaz, in cazul in care flacara s-ar stinge accidental. Cel de-al doilea elemente se refera la aprinderea electrica prin scanteie, incorporata in buton.

Plita detine patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua normale si unul de tip WoK. Acestea dezvolta puteri diferite direct proportionale cu dimensiunea lor. In plus, plita este echipata cu gratare din fonta care vor oferi o stabilitate excelenta vaselor.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de aceasta plita si sustin ca nu au putut sa ii identifice niciun dezavantaj. Functioneaza excelent, se curata foarte usor, iar clientii au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Beko HIZG64125SAR este o varianta foarte interesanta, ce vine la pachet cu un design retro, la un pret foarte avantajos. Functionarea este ireprosabila, iar intretinerea sa foarte facila. Clientii au fost multumiti drept pentru care ii confera un plus de incredere. Pentru a verifica o oferta actuala de pret, intra aici.

7.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • design retro
  • siguranta in utilizare
  • arzator WoK
  • gratare stabile
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.