Plita incorporabila mixta Electrolux EHG6341FOK, 2 Zone Inductie / 2 Zone Vitroceramice, Control Touch, Negru

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Electrolux EHG6341FOK

Intotdeauna ti-ai dorit o plita incorporabila inteligenta care sa iti ofere o multime de functii si sisteme de ultima generatie? Ba mai mult, ti-ai dorit sa impresioneze si prin design? Plita incorporabila Electrolux EHG6341FOK se incadreaza perfect acestei descrieri. Sa facem cunostinta cu ea!

Cu siguranta, aceasta plita va scoate bucataria din limitele banalului si o va transforma intr-o bucatarie de departe foarte eleganta si deosebita. Ideal ar fi sa asortezi si cutorul, in asa fel incat sa te orientezi asupra unui model de culoare neagra.

Design

Electrolux EHG6341FOK este o plita prevazuta cu un design de departe foarte elegant si deosebit, care va aduce un plus de rafinament bucatariei tale. Frontal, sunt pozitionate butoanele de tip touch prin intermediul carora vei controla arzatoarele plitei.

Specificatii

Electrolux EHG6341FOK este o plita incorporabila mixta, prezentand doua arzatoare vitroceramice si doua arzatoare pe inductie. Ambele sunt foarte eficiente si ofera avantaje remarcabile comparativ cu cele clasice pe gaz. Primul aspect ce trebuie punctat se refera la faptul ca suparafata se va incalzi doar cea dedesubtul vasului si nu intreaga plita. Arzatorul se va opri automat, odata ce vasul a fost ridicat de pe plita.

Totodata, in situatia in care mancarea ajunge sa treaca de nivelul vasului si curge pe langa, aceasta nu se va lipi, iar zona invecinata va fi mereu rece, pentru a o putea curata.

Arzatoarele au puteri cuprinse intre 1.2 si 3.7 kW.

In acelasi timp, plita este prevazuta si cu o serie de functii si sisteme inteligente.

Functia Booster confera un plus de energie, in asa fel incat vasul sa fie incalzit la temperatura dorita in cel mai scurt timp cu putinta.

Functia Stop and Go intrerupe procesul de gatit, iar pornirea se va face printr-un singur click, astfel incat plita sa isi reia setarile initiale.

Timer-ul cu semnal sonor va opri procesul de gatit, dupa ce timpul prestabilit s-a scurs.

Curatearea plitei este foarte facila, datorita suprafetei nedetede de care dispune, astfel incat murdaria nu va adera.

Parerea clientilor

Clinetii sunt foarte incantati de acest model de plita, sustinad ca este eficienta, eleganta si foarte usor de utilizat. De asemenea, curatarea este foarte facila, astfel ca nu vei depune foarte mare efort, fiind nevoie sa o cureti dupa fiecare utilizare. Acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Plita incorporabila mixta Electrolux EHG6341FOK, 2 Zone Inductie / 2 Zone Vitroceramice, Control Touch, Negru este un model deosebit pe care il recomand cu incredere. Isi face treaba foarte bine, este prevazut cu functii si sisteme de ultima generatie, iar clientii s-au aratat de departe foarte incantati. Poti consulta si o oferta foarte buna aici.

7.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

0.0/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • design ultra-modern
  • functii inteligente
  • curatare facila
  • functionare pe doua sisteme: vitroceramic si inductie
  • plaja larga de puteri

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila mixta Electrolux EHG6341FOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.