Plita incorporabila Hansa BHIW67377, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, Sticla alba

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Hansa BHIW67377

Iti doresti o bucatarie luminata si primitoare si ai optat pentru mobilier deschis la culoare? Ce ar fi daca electrocasnicele ar fi in aceeasi nuanta? In acest articol, iti vom prezenta o plita incorporabila foarte interesanta si anume Hansa BHIW67377. Este potrivita pentru cei ce isi doresc o bucatarie moderna si eleganta, insa vom discuta in continuare si despre functiile sale.

Design

Plita a fost realizata din sticla de culoare alba, oferind bucatariei un aer modernist. Butoanele de tip touch sunt amplasate frontal si vei avea un acces rapid si facil la acestea. De aici vei selecta treptele de putere si vei alege arzatorul pe care doresti sa il utilizezi.

Specificatii

Plita Hansa BHIW67377 este prevazuta cu alimentare pe inductie, fiind prevazuta cu patru arzatoare: doua de dimensiuni mici si doua de dimensiuni normale. Sistemul de alimentare pe inductie presupune un plus de siguranta comparativ cu alimentarea pe baza de gaz, dar si o eficienta mai mare.

Plita este dotata cu timer care va supraveghea mancarea pe durata prestabilita, oprind la timp procesul culinar.

Indicatorul de caldura reziduala va preveni incidentele neplacute, indicand zonele care inca mai sunt fierbinti dupa oprirea plitei.

Un alt element inteligent este acela de detectare a vaselor si a dimensiunilor acestora, pentru a fi incalzita doar zona acoperita de vas.

De asemenea, copiii vor fi in siguranta pentru ca acest sistem le va bloca accesul.

Cele doua functii – fierberea automata si mentinerea temperaturii completeaza seria functiilor inteligente cu care este prevazuta aceasta plita si o transforma intr-una dintre cele mai eficiente.

Parerea clientilor

Clientii sunt extrem de incantati de eficienta acestei plite si sustin ca functioneaza excelent, zona de touch raspunde rapid, iar incalzirea alimentelor este uniforma. In plus, se curata foarte usor si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Hansa BHIW67377 este un model de departe foarte interesant atat din perspectiva design-ului, cat si a functionalitatii. Este dotata cu o serie de functii si sisteme avansate, care ii vor spori eficienta si te va ajuta sa termini de gatit in timp util. Aici poti verifica si cea mai recenta oferta de pret propusa.

7.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

0.0/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • design deosebit
  • functie Booster
  • detectare automata vase
  • timer, touch, sistem protectie copii
  • indicator caldura reziduala

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.