Plita incorporabila Electrolux X-line EGH6343LOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux X-line EGH6343LOX

Discutam de aceasta data despre plita incoporabila Electrolux X-line EGH6343LOX ce presupune o functionare clasica, performantele sale referindu-se la intervalul mare de puteri dezvoltate, dar si la design-ul nonconformist, adaptat. In continuare, dorim sa analizam pe larg produsul in cauza, oferindu-ti cele mai relevante informatii prezentand principalele aspecte intr-un mod obiectiv, pentru a iti putea forma o parere corecta.

Design

Plita este prevazuta cu un design mai putin obisnuit, tocmai datorita formei sale adaptata. Este de culoare argintie, realizata din inox, ceea ce presupune o asortare mai usoara cu restul pieselor de mobilier. Butoanele sunt amplasate frontal, dispuse doua cate doua, iar in dreptul fiecaruia exista cate un desen pentru a intelege carui arzator corespunde.

Specificatii

Plita incorporabila Electrolux X-line EGH6343LOX este prevazuta cu alimentare pe gaz. Prezinta sistem de aprindere electrica prin scanteie, integrata in buton.

Plita prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua normale si unul tip WoK. Puterea dezvoltata difera, astfel ca arzatorul mic prezinta o putere de 1 kW, cele doua normale cate 2 kW fiecare, iar cel WoK 4 kW.

Gratarele sunt realizate din fonta si presupun o stabilitate foarte mare a vaselor, in timpul gatitului.

Datorita suprafetei curbate, lichidele vor fi retinute pe mijlocul acesteia, astfel incat nu va mai exista riscul sa se prelinga pe langa plita.

Inoxul presupune o rezistenta buna in timp si o aderenta scazuta a murdariei pe suprafata sa.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o achizitie buna, plita functionand foarte bine. Ii incanta faptul ca dezvolta puteri mari si este usor de intretinut. Mai mult decat atat, clientii considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Plita incorporabila Electrolux X-line EGH6343LOX este un produs care depaseste performantele produselor de clasa medie, fiind prevazuta cu un design non-conformist si cu cele mai utile dotari. Dezvolta puteri mari la nivelul fiecarui arzator, motiv pentru care si timpul de preparare al mancarii se va micsora. Este o varianta de luat in calcul, iar pentru o oferta de pret actuala, intra aici.

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • interval mare de puteri
  • gratare stabile
  • curatare facila
  • arzator WoK

Pareri CONTRA

  • lipsa supape de siguranta

0 thoughts on “Plita incorporabila Electrolux X-line EGH6343LOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.