Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK, Inductie, 4 zone gatit, Touchcontrol, 60 cm, Sticla neagra

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Electrolux EHH6240ISK

Te tot gandesti sa iti achizitionezi o plita cu inductie? Atunci noi iti recomandam plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK, dar decizia o vei lua tu. Noi iti vom prezenta intr-un mod obiectiv cele mai relevante si importante detalii despre acest model de plita, pentru a intelege functiile sale si pentru a sti la ce sa te astepti, efectiv, daca decizi sa o cumperi.

Design

Plita este prevazuta cu un design foarte elegant, fiind realizata din sticla neagra. Totodata, va fi usor de asortat cu celelalte piese de mobilier. Frontal, sunt amplasate butoanele tip touch, care iti vor fi intotdeauna la indemana.

Specificatii

Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK este prevazuta cu alimentare electrica, avand patru suprafete de lucru. Doua dintre suprafete sunt mici, una medie si una mare. Puterea arzatorului mare variaza intre 2.3 si 2.8 kW, cele mici intre 1.2-1.8 kW fiecare si cel normal 1.8 kW.

In ceea ce priveste functiile din dotare, plita este prevazuta cu:

  • Booster – intensifica activitatea plitei, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa in timp util.
  • Detectarea automata a vasului de gatit – pentru a incalzi doar zona ocupata de vas.
  • Indicator de caldura reziduala – vei sti intotdeuana care zone inca mai sunt calde, pentru a evita incidente neplacute.

Curatarea se va realiza foarte usor, datorita tehnologiei de functionare.

Desigur, nu lipsesc nici sistemle de siguranta cum ar fi cel pentru copii, care blocheaza accesul celor mici. De asemenea, se poate deconecta automat sau isi poate bloca suprafata de lucru pentru a fi curata mai usor si mai sigur.

Plita inregistreaza un randament de 95%, datorita tehnologiei de inductie, care este cea mai performanta de pe piata, din gama plitelor electrice. Procesul de gatire prin inductie are la baza crearea unui camp magnetic si existenta schimbului de energie in mod direct, intre vas si zona de gatit.

Parerea clientilor

Clientii au fost foarte incantati de aceasta plita, motiv pentru care o recomanda mai departe. Sustin ca este extrem de eficienta, se curata usor si nu a creat probleme. Mai mult decat atat, acestia considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK este un model foarte performant ce merita achizitionata. Dispune de alimentare pe inductie, functii interesante si eficiente, iar clientii au fost foarte multumiti. O recomandam cu incredere si consideram a fi un produs fiabil ce merita investitia. Mai mult decat atat, pretul de achizitie este accesibil si il poti verifica aici.

7.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

0.0/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • functii performante
  • curatare facila
  • design elegant
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

0 thoughts on “Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK, Inductie, 4 zone gatit, Touchcontrol, 60 cm, Sticla neagra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.