Plita incorporabila Bosch PPP616B91E, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Sticla neagra

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch PPP616B91E

Va prezentam una dintre cele mai bune plite incoporabile din sticla – Bosch PPP616B91E, alegerea ideala in cazul in care iti doresti un produs calitativ cu un design deosebit. Fara doar si poate, acest model de plita nu este un produs pe care sa il treci cu vederea, motiv pentru care iti propunem sa il cunosti mai bine.

Avand in vedere faptul ca incorporabilele castiga din ce in ce mai mult teren, este esential sa stim ce ne trebuie cu exactitate. Fiecare cumparator isi doreste altceva de la produsul in discutie, asa ca in cele ce urmeaza te vei convinge daca va deveni sau nu, urmatoarea ta achizitie.

Design

Plita incorporabila Bosch PPP616B91E, realizata din sticla quartz, detine un design foarte elegant si modern, care va scoate, cu siguranta, bucataria, din limitele banalului. Fiind de culoare neagra, iti va fi extrem de usor sa il asortezi cu orice piesa de mobilier.

Frontal, sunt pozitionate butoanele de comanda pentru fiecare arzator, cu desenul specific intr-o forma explicita.

In ceea ce priveste dimensiunile acesteia, vorbim despre 5.8 x 59 x 52 cm ( l x L x A), dar si despre o greutate de 13 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Bosch PPP616B91E este prevazuta cu alimentare pe baza de gaz si patru arzatoare, de dimensiuni diferite, dupa cum urmeaza: un arzator de dimensiune mare, un arzator de dimensiune mica si doua arzatoare de dimensiuni medii. Desigur, si puterea acestora variaza, astfel ca arzatorul cel mic detine o putere de 1 kW, timp in care arzatorul cel mare detine 3 kW, iar cele doua medii 1.7 kW fiecare.

Plita este prevazuta si cu aprindere electrice si gratare din fonta, pentru o buna stabilitate a vaselor in timpul gatitului.

Cablul de alimentare are o lungime de 1 m.

Deopotriva, plita dispune de duze pentru GPD.

Parerea clientilor

Clientii care au achizitionat respectivul produs s-au aratat foarte multumiti de acesta. Sunt fascinati de design-ul compact al acesteia, dar si de modul in care functioneaza, in ciuda faptului ca nu este una dintre plite cu functiile cele mai inteligente. Gratarele sunt suficient de stabile, in asa fel incat sa nu stati cu teama ca s-ar putea intampla ceva neprevazut cu vasele voastre in timpul gatitului. In esenta, cumparatorii au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Plita incorporabila Bosch PPP616B91E, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Sticla neagra este o plina interesanta care s-a facut remarcata in primul rand datorita design-ului ultra modern. Chiar daca nu este o plita foarte sofisticata, este de departe foarte buna si reuseste sa isi faca treaba intr-un mod cat mai eficient. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, intra aici.

7.7

Pret

9.0/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

0.0/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • aspect deosebit
  • siguranta in utilizare
  • fiabilitate ridicata
  • interval mare de puteri
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Bosch PPP616B91E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.