Plita incorporabila Bosch PIA645B68E, Inductie, 4 zone de gatit, Negru

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch PIA645B68E

Cauti o plita electrica care sa iti ofere o eficienta cat mai buna in bucatarie? Atunci te sfatuim sa faci cunostinta cu plita Bosch PIA645B68E fiind una dintre cele mai performante modele aflate in portofoliul producatorului nemtetesc, ce dispune de o multitudine de tehnologii avansate.

Design

In ceea ce priveste latura estetica, plita beneficiaza de un design elegant, foarte modern, ce se va potrivi, in general, cu orice piese de mobilier. Frontal, este amplasat panoul de comanda, de tip touch, la care vei avea acces intr-un mod foarte facil. In ceea ce priveste dimensiunile sale, aceasta masoara 5.5 x 58.3 x 51.3 cm ( l x L x A) si cantareste 11 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Bosch PIA645B68E este un model interesant, prevazut cu alimentare electrica, ceea ce confera beneficii referitoare la siguranta utilizatorului, dar si eficientizarea procesului culinar. Este prevazuta cu patru arzatoare, doua de dimensiuni normale si doua mici. Puterea dezvoltata de acestea este cuprinsa in intervalul 1.4 kW si 1.8 kW.

Comparativ cu o plita pe gaz, un model prevazut cu inductie va reusi sa atinga punctul de fierbere al apei de pana la trei ori mai rapid.

Bosch PIA645B68E detine 17 trepte de putere pe care le vei controla cu ajutorul functiei Power Management. Astfel, vei putea alege de fiecare data puterea pe care o consideri potrivita, in functie de ceea ce vrei sa prepari.

Aceasta este prevazuta cu timer cu deconectare si semnal sonor care te va avertiza cand timpul de prepare s-a terminat si va intrerupe automat functionarea.

Indicatorul de caldura reziduala iti va sugera zonele care inca mai sunt calde, dupa ce ai oprit plita. In acest mod, vei fi in singuranta si nu vei risca sa te arzi.

Functia Restart presupune reluarea activitatii in cazul unei pene de curent, conform ultimelor setari realizate.

Functia Quick Star permite detectarea zonelor unde se afla vasele pe suprafata sa si incalzirea doar a zonei de dedesubt.

Functia Power Boost se refera la incalzirea intensiva a zonelor dorite, iar consumul de energie va creste.

Sistemul de protectia copii implica blocarea accesului celor mici la panoul de control, in acest fel sa poti sta linistit ca micutii sunt in siguranta, iar plita nu va fi dereglata.

Parerea clientilor

Conform spuselor clientilor, plita se descurca excelent si in mediu practic. Functioneaza foarte bine, asa cum era si de asteptat, se curata usor si nu au fost identificate niciun fel de probleme. In plus, cumparatorii sustin raportul calitate/pret a fi bun.

Concluzie

Plita incorporabila Bosch PIA645B68E este o varianta de luat in considerare fiindca dispune de functii si tehnologii performante ce vizeaza cresterea eficientei. Este important sa alegi ceea ce iti convine astfel incat sa iti usureze munca si sa reduca efortul pe care trebuie sa il depui de fiecare data in bucatarie. Daca ti-a starnit interesul aceasta plita, atunci nu ezita sa verifici si oferta de pret care este foarte importanta si pe care o poti vedea aici.

 

7.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

0.0/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • timer
  • 17 trepte de putere
  • design elegant
  • functii performante
  • indicator caldura reziduala

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.