Plita incorporabila Bosch PCP615B90E, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch PCP615B90E

Daca te-ai gandit sa iti renovezi bucataria iti propunem sa iti indrepti atentia catre o plita clasica din perspectiva design-ului, dar eficienta din punct de vedere al functionalitatii – plita incorporabila Bosch PCP615B90E. Este o plita calitativa, despre care urmeaza sa discutam pe larg.

In general, o plita nu poate dispune de cine stie ce functii, insa este esential sa le inglobeze pe cele mai importante care se refera la siguranta utilizatorului. In mare parte, se reuseste si clientii sunt, desigur, multumiti de produs.

Design

Din perspectiva design-ului, plita este destul de simpla, dandu-i o eleganta aparte, astfel ca se va integra foarte bine in bucatarie. Butoanele sunt pozitionate frontal, iar in dreptul fiecaruia exista cate un desen pentru a sti carui arzator ii corespunde.

Ca si dimensiuni, aceasta prevede 0.52 x 58.2 x 52 cm ( l x L x A).

Specificatii

Bosch PCP615B90E este o plita incorporabila care detine alimentare pe gaz. Fiind o resursa inflamabila, plita a fost prevazuta cu un sistem de siguranta. Acest sistem se refera la montarea unor supape de siguranta la nivelul fiecarui arzator, in asa fel incat daca flacara se va stinge accidental, alimentarea la gaz se va opri instant.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare, de dimensiuni diferite: unul mic, doua normale si unul mare. Puterea acestora difera astfel ca arzatorul cel mic are o putere de 1 kW, cele doua normale cate 1.7 kW fiecare, iar cel mai mare 3 kW. Aprinderea acestora este electrica.

Plita este dotata si cu doua gratare, care vor oferi o stabilitate foarte mare vaselor in timpul gatitului. De asemenea, vor fi prezente si duzele pentru GPL.

Cablul de alimentare are o lungime de 1 m.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o plita eficienta, gratarele sunt foarte stabile si rezistente, iar inoxul din care este alcatuit este pe masura asteptarilor. Se curata foarte usor, dupa fiecare utilizare. Acestia au apreciat raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Plita incorporabila Bosch PCP615B90E, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, inox este o plita interesanta, despre care putem spune ca isi face treaba bine. Este prevazuta cu un design simplu, gratare stabile si inox care se curata foarte usor. Daca esti interesat de o oferta de pret, intra aici.

Atentie! Daca iti doresti sa faci economii, iti recomand sa consulti oferta de resigilate, aici, sub imaginile de prezentare, pentru a vedea ce produse se mai regasesc pe stoc. Garantia ramane aceeasi, cea de 24 de luni.

7.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.2/10

Pareri PRO

  • gratare ferme
  • siguranta in utilizare
  • fiabilitate

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Bosch PCP615B90E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.