Plita incorporabila Beko HISG64220S, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko HISG64220S

Iti doresti o plita eficienta cu un design ultra modern? Beko are o propunere pentru tine! Plita incorporabila Beko HISG64220S vine cu un design impresionant, insa pana a lua o decizie, te asteptam sa ne urmaresti in continuare, pentru a afla mai multe despre ea.

Piata electrocasnicelor incorporabile s-a diversificat din ce in ce mai mult in ultimii ani, motiv pentru care decizia devine din ce in ce mai dificila. Astazi, vom discuta pe larg despre plita incorporabila Beko HISG64220S pentru a vedea daca este ceea ce aveti nevoie.

Design

Plita incorporabila Beko HISG64220S prezinta un design elegant si modern, care va va infrumuseta cu siguranta aspectul bucatariei. Este realizata din sticla neagra, astfel ca se va potrivi foarte bine cu orice tip de mobilier si orice culoare. In ceea ce priveste dimensiunile, plita prezinta 9.8 x 59 x 51 cm (l x L x A).

Specificatii

Plita Beko HISG64220S prezinta alimentare pe gaz, avand patru butoane pozitionate frontal si aprindere electrica.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare de dimenisuni diferite astfel: doua arzatoare de dimensiuni normale, un arzator mare si unul mic. De asemenea, puterea difera astfel ca arzatorul cel mai mare prezinta o putere de 2.9 kW, cele doua arzatoare normale prezinta 1.75 kW, iar cel mai mic prezinta o putere de 1 kW.

Fiecare arzator este prevazut cu gratare din email, avantajul fiind ca vor fi mult mai usor de curatat, iar dezvantajul, ca vasele nu vor avea aceeasi stabilitate ca in cazul gratarelor mari.

Avand in vedere ca prezinta alimentare pe o resursa inflamabila, producatorii s-au gandit la toate, astfel au dotat plita cu un sistem de siguranta. La nivelul fiecarui arzator, regasim supape care vor determina oprirea la alimentarea cu gaz in cazul in care se va stinge accidental.

Parerea clientilor

Clientii considera acest model de plita a fi unul foarte bun, sustinand ca este eficienta si se intretine destul de usor. Arzatoarele sunt foarte bune, iar murdaria nu face aderenta pe suprafata de sticla. Prin urmare, recomanda si altor persoane achizitionarea acestei plite incorporabile.

Concluzie

Plita incorporabila Beko HISG64220S, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra este o plita cu un design deosebit, dar si o eficienta ridicata. Conform parerilor cumparatorilor, s-a dovedit a fi o plita de calitate, asa ca putem vorbi si de o buna fiabilitate. Aici aveti o oferta foarte buna, dar puteti regasi si mai multe informatii.

Atentie! Daca nu te deranjeaza zgarieturile superficiale, poti comanda plita la un pret mai mic, economisind peste 50 de lei. Consulta oferta pentru resigilate afisata sub poza aici, si vezi eventualele probleme pe care le are.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • aspect imbunatatit
  • suprafata din sticla

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Beko HISG64220S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.