Plita incorporabila Arctic ARXG64120SX, Gaz, 4 arzatoare, Inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic ARXG64120SX

Plita Arctic ARXG64120SX intareste afirmatia potrivit careia o bucatarie moderna si frumos utilata nu necesita o investitie exorbitanta. In primul rand, electrocasnicele trebuie sa raspunda punctual nevoilor fiecarui cumparator, iar acestia percep calitatea si functiile din dotare in mod diferit.

Arctic ARXG64120SX este o plita relativ clasica, atat ca design, cat si ca functii. In general, este practica si eficienta, iar acestea ar putea reprezenta principalele caracteristici care starnesc interesul indivizilor. In continuare, vom vedea pe larg despre ce este vorba.

Design

Din perspectiva design-ului, plita este relativ simpla, avand un aspect clasic, neavand elemente care sa o scoata in evidenta. Butoanele sunt asezate lateral, iar in dreptul fiecaruia se regaseste cate un desen care indica carui arzator corespunde.

Plita masoara 8.4 x 58 x 51 cm ( l x L x A).

Specificatii

Arctic ARXG64120SX este o plita incorporabila, prevazuta cu alimentare pe baza de gaz. Gazul fiind o sursa inflamabila s-au luat masuri de siguranta, astfel ca la nivelul fiecarui arzator a fost montata cate o supapa de siguranta care in momentul opririi accidentale a flacarii, alimentarea la gaz se va opri instant. De asemenea, aprinderea este electrica, prin scanteie.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare de dimensiuni diferite: unul mare, unul mic si doua normale.

Puterea celui mai mare arzator este de 2.9 kW, puterea celui mic de 1 kW, iar cele doua normale detine o putere de 2 kW fiecare.

Plita mai este prevazuta si cu adaptor pentru vase de dimensiuni ceva mai mici.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o plita care isi face treaba bine, avand o putere destul de buna. Design-ul fiind unul clasic, se adapteaza cu orice model de bucutaria. Cumparatorii considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Plita incorporabila Arctic ARXG64120SX, Gaz, 4 arzatoare, Inox este o plita cu functii standard, pe care o recomand indeosebi celor ca doresc sa isi renoveze bucataria, insa bugetul este destul de limitat. Functioneaza bine, arzatoarele sunt suficient de puternice, asa ca nu gasim ce sa ii reprosam. Aici poti consulta si o oferta de pret excelenta.

7

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.1/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • gratar detasabil bizonal
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Arctic ARXG64120SX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.